Keystone logo
Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Invoering

Met een mondiaal perspectief naar nieuwe hoogten reiken

In de huidige economie heeft uw interesse in zaken een wereldwijd bereik, of het nu gaat om de wens om ondernemer te worden of om de bedrijfsladder te beklimmen. Bij Fontbonne zijn we er om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent op succes, ongeacht in welke richting uw carrièrepad leidt. Het Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies van Fontbonne University biedt meer dan een dozijn verschillende diploma's, waaronder bachelor- en masterprogramma's, samen met avond- en online-opties, die studenten kansen bieden op groei, leren en succes - allemaal met een breed wereldbeeld.

We begrijpen de impact die zaken hebben op alle aspecten van de mondiale samenleving, van St. Louis tot Singapore. Daarom handhaven we een internationale focus in al onze zakelijke programma's en curriculum. Van gerespecteerde professoren tot werkende professionals in verschillende zakelijke disciplines, u zult merken dat onze faculteit uw potentieel zal herkennen en zal aandringen op uw succes. En ze weten dat elke student op een unieke manier leert, of hij of zij nu een traditionele student is of een volwassen student met uitgebreide praktijkervaring.

Missie

Uw succes in de klas en in de directiekamer is de primaire focus van ons programma. Ons flexibele curriculum en onze zeer gerespecteerde, ervaren faculteit in de echte wereld stellen je in staat om dat succes te definiëren op een manier die je carrièreambities ondersteunt.

De missie van het Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies aan de Fontbonne University is om academisch verantwoorde bedrijfsprogramma's te bieden die inspelen op huidige en toekomstige zakelijke behoeften. Het college streeft naar het creëren van een ondersteunende omgeving met geïndividualiseerde aandacht voor een diverse studentenpopulatie.

In overeenstemming met de levenslange leerdoelen van Fontbonne University, zijn onze programma's ontworpen om ervoor te zorgen dat elke student afstudeert met het vermogen om kritisch te denken, ethisch te handelen en verantwoordelijkheid te nemen als burgers en leiders. Het college werkt ook om studenten feiten, theorieën en praktische vaardigheden bij te brengen, waardoor ze verantwoordelijke leidinggevende en administratieve functies kunnen bekleden in algemene zaken, de industrie en non-profitorganisaties.

Visie

De visie van het Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies is om erkend te worden voor het opleiden van mondige, analytische denkers die belast zijn met het zoeken naar ethische en sociaal verantwoorde oplossingen om een dynamische zakenwereld in nood te dienen.

Locaties

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Vragen