Keystone logo
Fontys University of Applied Sciences Bachelor in Marketing Management - Digital Business Concepts
Fontys University of Applied Sciences

Bachelor in Marketing Management - Digital Business Concepts

Tilburg, Nederlanden

4 Years

Engels

Full time

15 Jun 2024*

Sep 2024

EUR 2.314 **

Op de campus

* voor EU studenten; Nederlandse studenten 1 mei; niet-EU studenten 1 juni accommodatie geregeld door Fontys |Als je zelf je accommodatie regelt voor EU studenten 1 augustus

** Statutory tuition fees Full-time| Statutory tuition fees Part-time- € 2.130

Invoering

Wij leiden jou op tot een moderne, toekomstgerichte marketingspecialist. In dit programma leer je hoe je digitale concepten ontwerpt en op de markt brengt. Tijdens je studie kan ons netwerk je in contact brengen met bedrijven die digitale ervaringen ontwikkelen en klanten helpen met hun online ambities en uitdagingen. Denk aan stage lopen bij een digital agency, start-up of corporate innovatieafdeling. Voorbeelden van vooraanstaande Nederlandse bedrijven die samenwerken met MM DBC zijn TamTam, Freshheads en grote organisaties als Coolblue, Heineken en Philips.

Waarom Marketing Management - Digital Business Concepts studeren in Nederland

  • De studieomgeving is heel persoonlijk, waardoor je onderdeel wordt van een hechte gemeenschap en netwerk.
  • Het programma bestaat uit een gevarieerde combinatie van marketing, media, creativiteit, technologie, ondernemerschap en de ontwikkeling en implementatie van (digitale) concepten.
  • Je doet veel praktijkervaring op en kunt een netwerk opbouwen in de digitale sector.
  • Er zijn veel mogelijkheden om jouw persoonlijke, ondernemende ambities te verbinden met je studie, bijvoorbeeld door een start-up te starten.

What does a typical study week look like

De cursus MM Digital Business Concepts maakt jouw innerlijke ondernemer los. Je ontwikkelt je vaardigheden door te werken aan een opdracht voor een bedrijf uit de praktijk en door kennis op te doen over digitale ontwikkelingen tijdens interessante lezingen. De lessen duren 14 uur per week en je werkt 10 uur per week aan projecten. Gemiddeld zal de zelfstudie 16 uur per week beslaan.

toelatingen

leerplan

Programma resultaat

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen