Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fordham University

Fordham University

Fordham University

Invoering

We bieden een breed scala aan rigoureuze academische programma's die zijn afgestemd op de interesses en behoeften van de volwassen leerling.

Het centrale aanbod van het College is een bachelor of arts of een bachelor of science-graad. De lijst van majors en minors omvat bedrijfskunde, psychologie, communicatie, Engels, economie, maatschappelijk werk en onderwijs. In combinatie met een undergraduate-studie zijn er academische bachelor- / masterprogramma's waarmee je door kunt stromen naar de graduate school terwijl je tegelijkertijd je bachelordiploma voltooit.

Naast deze diplomamogelijkheden is er ook een breed scala aan certificaatprogramma's beschikbaar voor PCS-studenten en voor niet-afgestudeerde of post-baccalaureaat-studenten, in de hoop naar de graduate school te gaan of hun carrière te bevorderen.

Klas grootte

U de kans geven om uw ideeën te uiten en de mening van anderen te horen, is een kenmerk van de Fordham-ervaring. Om deze reden zijn onze lessen klein van formaat en bieden ze de mogelijkheid voor actieve groepsdiscussies en persoonlijke aandacht.

Lesrooster

We hebben ons schema en het formaat van onze cursussen ontworpen met de drukke volwassen student in gedachten. Traditionele cursussen van vijftien weken komen eenmaal per week, 's nachts, drie uur per sessie samen. Er zijn ook twee soorten intensieve cursussen: “mid-range intensives” die gedurende het semester om de andere zaterdag of zondag vijf uur samenkomen, en “full-on intensives” die acht en een half uur per sessie gedurende twee weekenden samenkomen. U kunt ook vanuit huis studeren door gebruik te maken van de online cursussen van het College.

Campusfuncties

We trekken studenten uit de driestatenregio en omdat geografisch gemak een sleutelelement is in het succes van een volwassen leerling, kun je cursussen volgen op een van de drie campussen van Fordham.

De campus van Westchester , in West Harrison, vlak bij Route 287, in de buurt van de Hutchinson River Parkway en Route 684.

De 90 hectare grote Rose Hill-campus , grenzend aan de New York Botanical Garden in de Northern Bronx.

De campus van het Lincoln Center , in Manhattan, op 60th Street en Columbus Avenue.

    Programma Toelatingseisen

    Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

    Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

    Vragen