Professioneel in gastronomie
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Belangrijke informatie
Campuslocatie
Cundinamarca, Colombia
Talen
Spaans
Studieformaat
Op de campus
Duur
Informatie aanvragen
Tempo
Informatie aanvragen
Collegegeld
Informatie aanvragen
Deadline voor aanmelding
Informatie aanvragen
Eerste startdatum
Jan 2024
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
De professional in gastronomie van de San Mateo University Foundation heeft de vaardigheden om:
Begeleiden en verifiëren van de gastronomische en dranken werking vanuit de administratie.
Interpreteer en standaardiseer culinaire recepten in overeenstemming met bestaande trends en de vereisten van het etablissement.
Controle kwaliteit in gastronomische productieprocessen met behulp van gedefinieerde systemen.
Analyseren, plannen en controleren van kosten en uitgaven in de gastronomische operatie.
Leid het menselijke talent van de keuken op basis van de projectie van verkoop, productiebehoeften en beleid van het etablissement.
Beheer evenementen met organisatorische en planningscapaciteit die de adequate levering van de vereiste diensten en het permanent zoeken naar innovatie mogelijk maken.
Ervaar de organoleptische kenmerken van voedsel en de transformaties die ze ondergaan als gevolg van technologische en culinaire processen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor diploma in culinaire en gastronomische wetenschappen
- Barcelona, Spanje
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Frankrijk
Graad in Gastronomie
- Valencia, Spanje