Keystone logo
Franklin & Marshall College Bachelor of Science - Astronomy & Astrophysics
Franklin & Marshall College

Bachelor of Science - Astronomy & Astrophysics

Lancaster, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bestudeer de grote vragen, zoals het universum.

Je zult overvloedige actieve onderzoeksmogelijkheden vinden in deze dynamische major. Onze belangrijkste onderzoeksinteresses liggen op het gebied van pulsarastronomie, gravitatiegolfastronomie en kosmologie. Onze studenten werken regelmatig samen met de F & M-faculteit met behulp van satellietgegevens en observaties op de grond, en onze professoren bieden opwindende onderzoeksmogelijkheden voor studenten, inclusief gefinancierde zomerposities.

Dit soort kansen leidt tot toelating tot geselecteerde onderzoeksscholen die een veelbelovende onderzoeksloopbaan beginnen. Onlangs hebben we studenten laten toelaten tot de beste graduate-programma's van het land, waaronder Columbia, Cornell, MIT en Caltech.

Onze studenten reizen regelmatig met docenten naar afgelegen locaties om te profiteren van nationale en internationale observatiefaciliteiten; het Keck-observatorium in Hawaï, de Arecibo-telescoop in Puerto Rico en de Parkes-telescoop in Australië. High-performance computing wordt gedaan op ons eigen Beowulf-cluster. Studentenwerk is gepubliceerd in vooraanstaande wetenschappelijke tijdschriften.

Studenten genieten van geïndividualiseerde instructie en een collegiale sfeer. Ons Astronomical Imaging Laboratory stelt studenten in staat te werken met computergestuurde telescopen en CCD-camera's.

Als je klaar bent voor een praktische verkenning van een van de heetste, snelst veranderende velden, zou ons programma een uitstekende match zijn.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Astronomy, Space Science and Astrophysics - MPhys
    • Canterbury, Verenigd Koninkrijk
  • Astronomy, Space Science and Astrophysics with a Year Abroad - MPhys
    • Canterbury, Verenigd Koninkrijk
  • Astronomy, Space Science and Astrophysics with a Year in Industry - BSc (Hons)
    • Canterbury, Verenigd Koninkrijk