Keystone logo
Franklin & Marshall College Bachelor of Science - Diergedragsstudies
Franklin & Marshall College

Bachelor of Science - Diergedragsstudies

Lancaster, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Er zijn veel hogescholen en universiteiten waar studenten kunnen leren over diergedrag, maar slechts weinigen zoals Franklin & Marshall College bieden kansen in het hoofdvak Diergedrag van het Biological Foundations of Behavior-programma voor studenten om direct in het laboratorium, het veld, dierentuinen en andere te werken landen met veel diersoorten, waaronder ongewervelde waterdieren, vissen, zoogdieren, vogels en kapucijnaapjes.

Onze ultramoderne bronnen omvatten nieuw gebouwde onderwijs- en onderzoekslaboratoria in diergedrag, gedragsecologie en vergelijkende psychologie binnen het 100.000 vierkante meter grote Barshinger Life Sciences and Philosophy Building.

Het kenmerk van ons programma is de nadruk op daadwerkelijke praktijkervaring voor studenten met een faculteit die toegewijde leraren en actieve onderzoekers zijn. In dit leertraject krijgen onze studenten een dieper begrip en waardering voor de uitdagingen van het wetenschappelijk onderzoeken van het gedrag en de geest van dieren - zowel als individuen als in groepen - op manieren die niet gevonden kunnen worden door simpelweg studieboeken te lezen en naar lezingen te luisteren.

Tijdens de major Diergedrag hebben studenten de mogelijkheid om samen te werken met andere studenten en professoren aan originele onderzoeksprojecten die kunnen leiden tot de presentatie van hun resultaten op nationale en internationale professionele bijeenkomsten en co-auteurschap in tijdschriftpublicaties.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen