Keystone logo
Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Invoering

Waar ga jij vandaag studeren?

Franklin University Switzerland is onderwijs dat grenzen onderzoekt en overstijgt . Het is een school waar nationaliteiten en culturele perspectieven elkaar ontmoeten en unieke ervaringen creëren. Het is een leermethode die reizen en interdisciplinair onderzoek in de kern van het curriculum opneemt. We verwijzen naar onze methodologie en missie als de internationale imperatief in het onderwijs . Franklin University Switzerland is een particuliere, onafhankelijke universiteit in Zwitserland. Het werd in 1969 opgericht als Franklin College. Het biedt een unieke en innovatieve benadering van vrijzinnig kunstonderwijs, gekenmerkt door een nadruk op internationale bekendheid en ervaringsleren in een cultureel diverse omgeving. Franklin University Switzerland bevindt zich in de unieke positie om geaccrediteerd te zijn in zowel de Verenigde Staten als binnen het Zwitserse universitaire systeem.

Bij Franklin is nieuwsgierigheid vereist. Je volgt elk semester een cursus Academic Travel en ziet plekken die je hebt gestudeerd met eigen ogen. Je volgt lessen met internationale docenten en studenten uit meer dan 50 landen . Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te reizen en internationale stages te lopen. Je doet onderzoek en ontwikkelt een kritisch perspectief. Je studeert af met een diploma dat zowel in de Verenigde Staten als in Zwitserland is geaccrediteerd . Je hebt de kunst geleerd om je in een oogwenk aan elke situatie aan te passen. Je wordt een wereldreiziger. Je hebt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn . Ga met ons mee naar Griekenland, Malawi, Frankrijk, Japan, Schotland, IJsland, Korea, Botswana, Italië of India; en vooral komen studeren in Zwitserland , een waar kruispunt van talen en culturen in het hart van Europa. Profiteer van de mogelijkheid om een opleiding als geen ander te volgen.

De perfecte locatie

Zwitserse alpen. Gletsjermeren. Mediterraans klimaat. Een Italiaanse smaak. Een internationale bevolking. Dit is de stad die we thuis noemen: Lugano, Zwitserland. De oprichters van Franklin kozen Lugano om al deze redenen en meer als de perfecte locatie voor het soort school dat ze voor ogen hadden. Het kosmopolitische karakter van Lugano staat centraal in de ervaring van het leven op Franklin , en de campussen liggen op slechts twintig minuten lopen van het centrum van Lugano, waar trein- en luchtvaartmaatschappijen studenten met heel Europa verbinden. Bezoek Franklin en ontdek waarom zoveel studenten zich thuis voelen op onze campus en in de Lugano-gemeenschap. Wij verwelkomen u, uw vrienden en familie om te ervaren wat het betekent om te leven en te leren in onze internationale omgeving.

Een grenzeloos verkennend onderwijs

Grenzeloos: op geen enkele manier beperkt; geen grenzen hebben We weten dat er altijd grenzen zijn aan waar je heen kunt en wat je kunt doen tijdens het behalen van je diploma, maar we proberen die grenzen zo ver mogelijk uit te dagen. Bij andere universiteiten kunnen grenzen bestaan uit starre leerplannen, rigide sociale tradities, academische kalenders die reizen ontmoedigen en een microcultuur op de universiteit die weinig interactie heeft met de omringende gemeenschap. Franklin pakt het anders aan. Met opleidingen die veel mogelijkheden bieden voor interdisciplinaire ervaringen, academisch reizen en directe interactie met een meertalige Zwitserse gemeenschap, wordt het overschrijden van fysieke en sociale grenzen een tweede natuur voor je. Het Franklin-curriculum is zo gericht of interdisciplinair als u wilt. We bieden hoogwaardige academische programma's aan die worden gegeven door bekwame wetenschappers - als we dat niet zouden doen, zouden we niet in twee landen zijn geaccrediteerd - maar we gaan verder dan het meer directe pad om veel majors met meerdere accenten aan te bieden, zoals internationaal management met de nadruk op Marketing of Visual Communication Arts met de nadruk op Fashion Studies. We bieden de mogelijkheid om majors te combineren, zoals economie met Italiaanse studies of psychologie met communicatie- en mediastudies, en veel van onze studenten dubbel of meerdere minoren. Bovendien is Franklin klein. Veel van de mogelijkheden om leiderschapsrollen te ervaren, zoals studentenbestuur, academisch mentorschap, studentenclubs of resident-assistenten, zijn zeer haalbare doelen voor studenten die ze willen nastreven. Zoals iedereen bij Franklin je zal vertellen, is Franklin wat jij ervan maakt.

Verkennend: gedaan of gemaakt om iets te vinden of om meer over iets te leren Franklin is opgericht door mensen die geloofden dat rechtstreekse interactie met andere culturen door middel van reizen een essentiële leerervaring was en dat het de enige manier was om begrip te creëren tussen mensen van verschillende landen . Academisch reizen is altijd een fundamenteel onderdeel geweest van het Franklin-curriculum. Hoeveel universiteiten kunnen hun opleidingen op een wereldkaart zetten? Opleiding: de kennis, vaardigheid en begrip die u opdoet door naar een school, hogeschool of universiteit te gaan De waarde van een Franklin-opleiding is meer dan alleen het vergaren van informatie die u in uw loopbaan kunt toepassen. De Franklin-ervaring zal je geest openen voor de wereld, en je zult een echt menselijk begrip krijgen dat je de tools zal geven die je nodig hebt om een leider te worden. Leiderschap gaat over het begrijpen van mensen, hun verlangens en verschillen, en Franklin's interdisciplinaire, interculturele curriculum, locatie en internationale studenten-/faculteitspopulatie creëren de perfecte omgeving om dat begrip te ontwikkelen. Onze alumni zijn teamleiders en ondernemers die waarde toevoegen aan multinationals, nieuwe ondernemingen, overheid en non-profitorganisaties in meerdere landen over de hele wereld. Ze stoppen niet bij grenzen en ze innoveren om nieuwe wegen in te slaan. Het is de Franklin Experience die hen de tools geeft om te slagen. Dit is Grenzeloos Verkennend Onderwijs.

Campusfuncties

Wonen in de residenties op de campus van Franklin University Switzerland is een belangrijk onderdeel van de educatieve ervaring. Het is een geweldige kans om je eerste vrienden op de campus te maken en je aan te passen aan het alleen wonen. De meeste kamers hebben een kitchenette of een gemeenschappelijke keuken die wordt gedeeld door alle bewoners van de bewonershal. Ze hebben allemaal een badkamer; Zo heeft u uw privacy en kunt u zelf de verantwoordelijkheid nemen voor uw eigen woonruimte.

Er zijn acht residentiehallen in Franklin, en elke residentie heeft een opgeleide Resident Assistant. De RA is uw aanspreekpunt bij vragen of problemen. Ze zijn uitgerust met EHBO-koffers en gereedschapskisten en zijn getraind in het omgaan met alle situaties waarmee studenten te maken kunnen krijgen. Elke nacht zijn er twee RA's aanwezig. Tijdens hun dienstdiensten, ook wel 'rondes' genoemd, lopen de RA's door elke residentiehal om er zeker van te zijn dat alles veilig is. Daarnaast organiseren RA's evenementen en activiteiten op de campus en in de stad. Ze streven ernaar om studenten een werkelijk spectaculaire Franklin-ervaring te bieden door alles wat ze doen.

  Beurzen en financiering

  Ruim 85 procent van de Franklin-studenten ontvangt financiële steun. Als instelling biedt Franklin beurzen aan op basis van academische verdiensten en financiële behoeften. Bovendien kunnen studenten hulp krijgen van verschillende externe programma's op basis van staatsburgerschap, behoefte en andere factoren. Samen stellen we een financieel hulppakket op en begeleiden u zorgvuldig door uw financieringsmogelijkheden, zodat u uw opleiding kunt betalen.

  Franklin University Switzerland Institutional Scholarships

  Deze beurzen worden toegekend op basis van academische verdiensten of aangetoonde financiële behoeften en worden als ‘gratis’ geld beschouwd omdat ze geen terugbetaling vereisen. Deze kortingen zijn jaarlijks hernieuwbaar, mits de student aan de gestelde eisen voldoet. Er zijn twee soorten institutionele prijzen:

  Merit Scholarships

  Verdienstebeurzen worden toegekend bij toelating tot de universiteit en zijn gebaseerd op academische prestaties. Elke aanvrager wordt automatisch beoordeeld op verdienstebeurzen, maar er wordt voorrang gegeven aan studenten die vóór onze deadline van 1 december toelating aanvragen. Na 1 december kunnen studenten in aanmerking komen voor verdienstebeurzen, maar alleen als er geld beschikbaar is. Een kennisgeving van het bedrag van de verdienstenprijs is opgenomen in de officiële toelatingsbrief.

  Financial Aid/Need-based Scholarships

  Op behoeften gebaseerde beurzen zijn gebaseerd op de aangetoonde financiële behoefte van een gezin. We houden rekening met het gezinsinkomen, bezittingen, gezinsgrootte, het aantal studenten dat tegelijkertijd naar de universiteit gaat en andere factoren. Deze prijzen worden doorlopend verzonden na toelating en nadat de FAFSA is voltooid (voor Amerikaanse studenten). Studenten die geen Amerikaans staatsburger of ingezetene zijn, voltooien een soortgelijke institutionele aanvraag op Net Partner en worden beloond op basis van dezelfde criteria.

  Getuigenissen van studenten

  Campusleven & Faciliteiten

  Studenten bij Franklin komen uit meer dan 50 landen. Door interactie met studenten uit andere tradities en culturen wordt het sociale leven een onderdeel van de Franklin-leerervaring. Activiteiten, huisvesting en eten op de campus en een sterk ondersteuningsnetwerk helpen je duurzame relaties op te bouwen met je leeftijdsgenoten en bieden alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in je studie.

  Locaties

  • Lugano

   Via Ponte Tresa 29, 6924 , Lugano

   Vragen