Keystone logo
Franklin University Switzerland Bachelor of Arts in Social Justice and Sustainability
Franklin University Switzerland

Bachelor of Arts in Social Justice and Sustainability

Lugano, Zwitserland

4 Years

Engels

Full time

15 Jun 2024

Aug 2024

CHF 52.750 / per year *

Op de campus

* annual tuition fee for international students per year | Swiss/EU/EEA: CHF 27,550 per year | US citizens / permanent residents and Canadian citizens: $48,500 per year

Invoering

Plan en promoot duurzame methoden

De major Social Justice and Sustainability (SJS) bouwt voort op Franklins inzet voor het bevorderen van een rechtvaardigere en duurzamere wereld. Het is een zelfontworpen hoofdvak en heeft tot doel studenten in staat te stellen belangrijke onderwerpen, theorieën, vaardigheden en toepassingen te verkennen op de kruispunten van sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid.

Het SJS-programma heeft het expliciete doel om de volgende generatie leiders, ambtenaren en particuliere burgers te helpen de belangrijkste problemen waarmee onze wereld vandaag de dag wordt geconfronteerd, te begrijpen en er een weg in te vinden. Het biedt studenten interdisciplinaire en ervaringsgerichte leermogelijkheden die theoretische benaderingen koppelen aan praktische toepassingen. Deze major helpt studenten na te denken over disciplines heen, door verkenningen van theorieën, concepten, case studies en kwesties op het gebied van sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. De major is ontworpen om vaardigheden te ontwikkelen op gebieden zoals conflictoplossing, belangenbehartiging, beleidsontwerp, analyse en implementatie, duurzame bedrijfsplannen en ontwerp, beoordeling en communicatie van duurzaamheid. De major integreert de praktische toepassing van theoretische kennis en vaardigheden in de vorm van veldwerk, dienstverlening, stages en academische reizen.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen