Keystone logo
Full Sail University Bachelor of Science in sportmarketing en media
Full Sail University

Bachelor of Science in sportmarketing en media

Winter Park, Verenigde Staten

80 Weeks

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Jun 2024

USD 74.000 *

Afstand leren, Op de campus

* Campus: $ 58500 totaal / online: $ 57000 totaal

Invoering

BachelorSportsMarkMedia


Achter elke loyale fanbase staat een team van slimme marketingstrategen die de complexe relatie tussen atleten en fans, merken en gemeenschappen begrijpen.

Het Bachelor of Science-programma Sports Marketing & Media is ontworpen om een fundamenteel begrip te bieden van hoe marketing en contentcreatie zijn geïntegreerd in de dagelijkse activiteiten van sportbedrijven. Je bestudeert onderwerpen variërend van de studie van intellectueel eigendom en culturele studies tot praktische, realtime mogelijkheden om inhoud te creëren, verspreiden en op de markt te brengen. Uw op samenwerking gebaseerde, projectgebaseerde cursussen worden afgesloten met een gerichte marketingcampagne die u zal helpen vaardigheden te verfijnen die waardevol zijn voor alle vormen van betrokkenheid - van het genereren van inkomsten tot evenementen.

Vanaf het begin van je opleiding is loopbaanvoorbereiding geïntegreerd in je curriculum. Bovendien zullen onze adviseurs en diensten voor loopbaanontwikkeling beschikbaar zijn voor ondersteuning tijdens uw carrière op het gebied van sportmarketing en media - niet alleen tijdens uw studie.

Keirra Tillery, de eerste afgestudeerde op de campus van Full Sail's Sports Marketing & Media-opleiding, vertelt over haar verantwoordelijkheden als coördinator van speciale evenementen bij een non-profitorganisatie.


Beurzen

Gekwalificeerde online studenten kunnen tot $ 20.000 ontvangen met de Momentum Scholarship.

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen