Keystone logo
Full Sail University Bachelor of science in sportscasting
Full Sail University

Bachelor of science in sportscasting

Winter Park, Verenigde Staten

80 Weeks

Engels

Full time

Request application deadline

Jun 2024

USD 74.000

Afstand leren, Op de campus

Invoering

Full Patrick's Dan Patrick School of Sportscasting

Bachelor of Science

De manier waarop we sport bekijken en volgen, kan veranderen, maar de rol van de sportcaster blijft een essentieel onderdeel van de beleving van het publiek. Het is een functie die een unieke combinatie van vaardigheden vereist - van presentaties op de camera tot live-productie, tot interviews en het maken van content - plus een goed begrip van waar de sportmedia in de toekomst voor staan.

Het doel van de bacheloropleiding Sportscasting, ontwikkeld in samenwerking met Sportscasting-veteraan Dan Patrick , is om studenten van constante real-world ervaring te voorzien, zowel op de camera als achter de schermen. Je zult een basis opbouwen in interviewen, stemwerk, schrijven en verhalen vertellen, met voortdurende begeleiding van professionele mentors die actief zijn in de wereld van sportuitzendingen.

Bovendien verkrijgt u geavanceerde kennis op het gebied van nieuwsverzameling, rapportage en multimediacommunicatie en ontwikkelt u presentatievaardigheden voor huidige en opkomende technologieën - van uitzending, tot gaming, tot virtuele en augmented reality.

Om u te helpen op weg te zijn op het door u gewenste pad, zullen branchedeskundigen die als geassocieerde faculteit werkzaam zijn u helpen bij het ontwikkelen en beoordelen van uw demohaspel. Je hebt ook doorlopende cursusmodules gewijd aan loopbaanvoorbereiding - van cv schrijven, personal branding, vaardigheden voor sollicitatiegesprekken. En onze adviseurs en diensten voor loopbaanontwikkeling zullen beschikbaar zijn voor ondersteuning en assistentie gedurende uw hele loopbaan - niet alleen als u student bent.

"Om in deze business te stappen, moet je ervaring hebben om je voet tussen de deur te krijgen. We hebben dit diploma gemaakt om studenten de kans te geven hun talenten te bewijzen en te verfijnen terwijl ze nog op school zitten - niet alleen nadat ze zijn afgestudeerd. "- Dan Patrick

Over de school

Vragen