Keystone logo
GBSB Global Business School Bachelor in de bedrijfskunde (algemeen management) in Barcelona
GBSB Global Business School

Bachelor in de bedrijfskunde (algemeen management) in Barcelona

Barcelona, Spanje

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 10.750 / per year

Op de campus

Invoering

GBSB Global's Bachelor of Business Administration and Digital Innovation biedt studenten de mogelijkheid om de changemakers van morgen te worden. Met een transformerende graad gebaseerd op het voldoen aan de universele vraag naar technologiegericht management, krijgen studenten de bekwaamheid om te werken en teams te leiden in een steeds veranderend digitaal tijdperk waar deze vaardigheden zeer gewild zijn.Gezien de huidige staat van de wereld waarin bedrijven enorm zijn veranderd om zich aan te passen aan veranderend online gedrag, is er geen betere plek om te studeren. Tijdens de Business Bachelor (General Management) behandelen studenten verschillende zakelijke onderwerpen zoals design thinking, productinnovatie, business model design en kennismanagement om studenten voor te bereiden op de uitdagingen die voor hen liggen. De Business Bachelor (General Management) studenten afstuderen klaar en in staat om de wereldwijde eisen te voldoen, het navigeren internationale onderhandelingen, het uitvoeren van marktonderzoek en ontwikkeling, en handelen in overeenstemming met duurzame en ethische zakelijke praktijken.5 Voordelen van BBA in Algemeen Management in Barcelona
 1. Creativiteit - Laat conventies los, vind nieuwe oplossingen voor verschillende problemen en ontwikkel innovatieve ideeën onafhankelijk of in een team.
 2. Ondernemerschap - Leer leiden, zoek naar nieuwe kansen en implementeer en commercialiseer nieuwe ideeën.
 3. Moderne technologieën - Rust uzelf uit met de nieuwste tools in technologie en wees een voorloper op het gebied van innovatie.
 4. Verandermanagement - Omarm en moedig verandering aan.
 5. Diversiteit en globalisering beheren - Ontwikkel uw culturele aanleg en emotionele intelligentie om effectief over de grenzen heen te onderhandelen en samen te werken.

Programmabeschrijving

De BBA in General Management in Barcelona is een multicultureel programma voor internationale studenten die op zoek zijn naar een gedegen begrip van de vele kernbegrippen uit het bedrijfsleven vanuit een wereldwijd perspectief. Studenten streven ernaar een grondige kennis van wereldwijde markten en industrieën te verwerven en de bedrijfsculturen in Europa, Azië, Latijns-Amerika en andere regio's over de hele wereld te begrijpen.

GBSB Global Business School's BBA in General Management in Barcelona kijkt naar duurzame praktijken en bedrijfsethiek om oplossingen te vinden voor de wereldwijde uitdagingen van vandaag. Het programma richt zich op bestuurlijke en analytische thema's, zoals operations management, financiële boekhouding en strategisch denken.

Het BBA in General Management programma is gebaseerd op een solide achtergrond in bedrijfsmanagement. In dit programma richten studenten zich op effectieve besluitvormingsvaardigheden met betrekking tot organisatorische middelen, doelen en planning. De cursusdoelen concentreren zich op sociale, juridische, ecologische, technologische, organisatorische en internationale perspectieven op de wereldmarkt.

De BBA in General Management bevordert ondernemerschap, onwrikbaar leiderschap en innovatieve probleemoplossing, en leidt zakelijke professionals op die de wereld zullen stimuleren om verandering te creëren.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 3-6 jaar
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Uurrooster - Voltijd, Deeltijd
 • Locatie - Barcelona, ​​Spanje

Hoogtepunten van het programma

 • Faculteit met industrie-ervaring
 • Bedrijfsbezoeken
 • Studenten uit meer dan 70 verschillende landen
 • Exclusieve internationale zakelijke evenementen
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal
 • Carrièremogelijkheden bij multinationale ondernemingen

leerplan

Ranglijsten

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen