Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Georgia College & State University

Georgia College & State University

Georgia College & State University

Invoering

Georgia College & State University (GCSU) staat hoog aangeschreven in de Princeton Review en het prestigieuze U.S. News & Report - en biedt meer dan 40 majors - en is een vierjarige bachelor- en masteropleiding in het zonnige zuidoosten van de Verenigde Staten. GCSU is de officiële openbare liberal arts universiteit van de staat Georgia. Geen enkele andere universiteit in de staat heeft deze officiële benaming.

De term "liberal arts" is afgeleid van de Latijnse woorden voor "genereus/overvloedig" en "vaardigheden/praktijken". Een opleiding in de vrije kunsten biedt studenten een brede basis die persoonlijk en praktijkgericht is. Deze benadering stelt studenten in staat om:

 • Zoek en volg hun interesses en passies,
 • Nauw samenwerken met hun professoren
 • zeer bekwaam worden in hun hoofdvak en
 • Analytische, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden ontwikkelen, evenals
 • De creativiteit en behendigheid om te leiden, te gedijen en uit te blinken - wat de toekomst ook brengt.

De Princeton Review heeft GCSU erkend als een "Best College" voor 14 opeenvolgende jaren. Het prestigieuze U.S. News & Report rangschikt GCSU als nummer 3 in openbaar onderwijs (Zuiden, 600+ universiteiten), nummer 6 in Top Openbare Scholen (Zuiden), en 16e algemeen (Zuiden). Het tijdschrift Forbes noemt GCSU een van "America's Top Colleges.

Gelegen in de zonnige, rustige, mooie en historische stad Milledgeville (slechts twee uur ten zuiden van Atlanta), is een van de kenmerken van GCSU de opzettelijk kleine klassen en de zorgzame en persoonlijke interactie tussen docenten en studenten.

Bijna 7.000 studenten studeren aan GCSU, waaronder bijna 100 internationale studenten uit 27 verschillende landen. GCSU's International Club is GCSU's grootste en meest actieve studentenorganisatie. Kies uit meer dan 40 afstudeerrichtingen op gebieden die je wilt studeren en waar wereldwijd vraag naar is bij werkgevers. Van kunst en wetenschap, en business en technologie, tot onderwijs en gezondheidswetenschappen - GCSU heeft het allemaal!

Georgia College & State University is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges voor het verlenen van baccalaureaats-, master- en doctorsgraden.

Visie, waarden & Missie

Vanaf de oprichting als een educatief centrum voor vrouwen in 1889 is onze instelling altijd een bestemming geweest voor studenten die een verschil willen maken in de wereld. Wij zijn Georgia's aangewezen openbare universiteit voor vrije kunsten. Belangrijker nog is dat we elke student leren hoe te leren; en we streven ernaar om een levenslange passie voor leren bij te brengen die onze studenten goed van pas komt, ongeacht de carrièrepaden die ze kiezen. Georgia College & State University ligt in Milledgeville, een charmant, traditioneel zuidelijk stadje op minder dan twee uur rijden van Atlanta.

Visie

Georgia College & State University wordt een openbare liberal arts-universiteit van nationaal niveau.

waarden

De Georgia College ervaring, die geworteld is in de vrije kunsten en de basis legt voor een leven lang leren, groei en academische uitmuntendheid, is gebaseerd op deze gedeelde waarden:

 • Het nastreven van kennis en waarheid voor het algemeen belang
 • Het transformerende effect van service, leiderschap en samenwerkende geëngageerde leerervaringen in en buiten het klaslokaal
 • Ethische principes zoals integriteit, altruïsme, redelijkheid, respect en verantwoordelijkheid in discours en acties
 • Diversiteit en inclusie in alle vormen.

Mission Statement

Georgia College & State University is de enige openbare liberal arts universiteit van de staat.

We vervullen deze missie door ons in te zetten voor:

 • Een uitgebreide educatieve ervaring
 • Intentionele betrokkenheid
 • Diversiteit en inclusieve uitmuntendheid
 • Voorbereiding op leiderschap

Statistieken

 • Internationale studenten:

  10%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  15 naar 1

toelatingen

Het University System of Georgia heeft aangekondigd dat de drie meest selectieve openbare universiteiten in de staat Georgia gestandaardiseerde testscores zullen vereisen voor toelating in het najaar van 2024 voor eerstejaarsstudenten. Als een van de drie meest selectieve openbare universiteiten in de staat, zal Georgia College & State University de SAT of ACT vereisen voor toelating voor herfst 2024.

Houd er rekening mee dat GCSU een holistisch toelatingsbeoordelingsproces hanteert dat rekening houdt met verschillende factoren, zoals GPA, moeilijkheidsgraad van cursussen die op de middelbare school worden gevolgd, je essay, cv en aanbevelingsbrieven. Bovendien kunt u zelfgerapporteerde testscores indienen voor een eerste beoordeling van de toelating.

Als u wordt toegelaten op basis van zelfgerapporteerde scores en ervoor kiest om u in te schrijven aan Georgia College & State University, moet u vóór 1 mei 2024 officiële testscores indienen.

Georgia College & State University is een van de drie meest selectieve openbare universiteiten in de staat, en we gebruiken een holistisch beoordelingsproces dat erop gericht is de aanvraag van elke student volledig te lezen om een goede match te bepalen. Daarom is GCSU niet opgenomen in de Georgia Match. Studenten moeten een traditionele aanvraag indienen op GA Futures of Common App om in aanmerking te komen voor toelating tot GCSU .

Meld je nu aan bij Georgia College & State University via GA Futures of Common App.

Toekomstige eerstejaarsstudenten moeten aan alle toelatingseisen voldoen, inclusief een bevredigende voltooiing van het vereiste middelbare schoolcurriculum en alle andere gevraagde documentatie.

Stappen naar toelating

 1. Undergraduate Application
 2. Aanvraagkosten/vrijstelling van kosten
 3. Transcripts
 4. Essayantwoord: 200-300 woorden
 5. Standardized Test Scores
 6. Sterk aanbevolen artikelen
 7. Profiel eerstejaarsstudent

Visum vereisten

Internationale studenten die van buiten de Verenigde Staten binnenkomen, moeten een Amerikaans visum aanvragen bij de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade/consulaat . Studenten die een diploma zoeken, moeten een F-1 (studenten)visum aanvragen; Uitwisselingsstudenten moeten een J-1 (uitwisselings)visum aanvragen. Na acceptatie bij GCSU moet u zo snel mogelijk een afspraak maken voor het visuminterview.

Vóór uw visumafspraak moet u een SEVIS-vergoeding betalen die het studenten- en uitwisselingsbezoekersinformatiesysteem ondersteunt (dit komt bovenop de visumaanvraagkosten). Deze kosten moeten worden betaald VOORDAT een visum kan worden afgegeven en kunnen NIET worden betaald bij de Amerikaanse ambassade/consulaat. De kosten kunnen online worden betaald tegen SEVIS-kosten, of door een cheque, internationale postwissel of bankcheque, getrokken op een Amerikaanse bank in Amerikaanse dollars, te sturen naar een adres in de Verenigde Staten (zie gedetailleerde informatie in uw acceptatiepakket), of betaald in lokale valuta bij een Western Union via de Quick Pay Service.

Aanvragers moeten het formulier I-901 indienen bij hun betaling. In het formulier wordt gevraagd om een adres waar een betalingsbewijs kan worden verzonden, uw schoolcode voor F-visumaanvragers [ATL214F00313000] of programmanummer voor J-visumaanvragers [P105349] en uw SEVIS-identificatienummer dat zich rechtsboven bevindt. handhoek boven de streepjescode op uw I-20- of DS-2019-formulier.

Houd er rekening mee dat u de SEVIS-kosten niet terugkrijgt als uw visum wordt geweigerd, maar dat u de SEVIS-kosten niet hoeft terug te betalen als u binnen 12 maanden na de weigering opnieuw een studentenvisum aanvraagt.

Beurzen en financiering

Veel van de hogescholen en academische afdelingen van Georgia College & State University bieden studiebeurzen aan. Sommige worden toegekend aan eerstejaarsstudenten, maar de meeste worden toegekend aan ingeschreven studenten die aan de academische vereisten van hun hoofdvak hebben voldaan.

Bovendien heeft GCSU zowel staats- als particuliere beurzen beschikbaar voor verschillende studenten.

University Scholarships

 • Alumni- en stichtingsbeurzen: inkomende en terugkerende studenten
 • President's Scholarship Competition: eerstejaarsstudenten
 • Distinguished Scholar Award: eerstejaars- en overstapstudenten
 • Study Abroad
 • Scheikundig onderzoek en reizen
 • Natuurkundig onderzoek en reizen
 • National Science Foundation-beurzen voor wetenschap, technologie, engineering en wiskunde (S-Stem)
 • Scholarship voor kinderen van Fallen Heroes

Staatsbeurzen

 • HOOP-beurs
 • Zell Miller-beurs
 • Dubbele inschrijving
 • Georgia Hero Scholarship-programma
 • Herdenkingssubsidie voor openbare veiligheid
 • Bereik het Georgia Scholarship Program

Privébeurzen voor nieuwe en terugkerende studenten

Privébeurzen kunnen uit verschillende bronnen komen. Neem contact op met maatschappelijke organisaties in uw woonplaats (zoals Kiwanis Club, Elks Lodge, etc.), uw gebedshuis, banken, kredietverenigingen, bedrijfsorganisaties en andere verenigingen. Ze hebben vaak beurzen waarvoor geen reclame wordt gemaakt.

Studenten aan wie een studiebeurs wordt toegekend uit een andere bron dan Georgia College, moeten voor meer informatie contact opnemen met de Scholarship Coordinator bij het Financial Aid Office. Over het algemeen worden particuliere beurzen van $ 1000 of meer gelijkmatig verdeeld tussen het herfst- en voorjaarssemester, terwijl beloningen van minder dan $ 1000 volledig worden toegepast op één semester, tenzij dit in strijd is met de bepalingen van de beursdonor of met de federale hulpregels.

Ranglijsten

National Rankings

2024 US News & World Report, Regionale Universiteiten Zuid

 • #6 Top Public School: 2024 US News & World Report, Regionale Universiteiten Zuid
 • #16 Algemene ranglijst
 • #3 Undergrad-lesprogramma's
 • #4 Meest innovatief

Regionale ranglijsten

2024 US News & World Report, Regionale Universiteiten Zuid

 • #1 online afstudeerprogramma's voor strafrecht in Georgië
 • #1 Online Business Graduate-programma's in Georgië (niet-MBA)
 • #1 online MBA-programma's in Georgië
 • #1 online graduate programma's voor verpleegkunde in Georgië
 • #2 Online onderwijsafstudeerprogramma's in Georgië

Campusleven & Faciliteiten

Een groot deel van je universiteitservaring is het leven dat je als student leidt. Waar je woont, bij welke activiteiten je betrokken bent, de vrienden die je maakt en wat je eet, het zijn allemaal beslissingen die je academische inspanningen zullen bepalen.

Welkom thuis!

Hoewel de tijd die je in de klas doorbrengt belangrijk is, is de andere tijd die je op de campus doorbrengt dat ook. Of je nu in de residentiehallen van Central Campus of in de appartementen op West Campus woont, het leven hier is ontworpen om je een actief onderdeel van de Georgia College-gemeenschap te maken. Het is een plek waar je kunt ontspannen, vrienden kunt maken en in alle rust kunt studeren. Dit wordt jouw thuis weg van huis, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt, plezier hebt en herinneringen maakt die een leven lang meegaan.

Traditioneel campusleven

In het hart van de Central Campus van Georgia College bevinden zich zeven residentiehallen waar je midden in alles zit. Je hebt niet alleen een spectaculair uitzicht op het zorgvuldig onderhouden terrein en de historische gebouwen, maar je bent ook slechts enkele minuten verwijderd van alles voor het geval je ooit op het laatste moment naar de les moet gaan.

Het dorp op Westcampus

Als wonen in een appartement meer jouw stijl is, heeft The Village Apartments op West Campus alles wat je nodig hebt. De volledig uitgeruste appartementen liggen op slechts drie kilometer afstand van Central Campus en zijn geschikt voor zowel studenten als studenten. Er rijdt regelmatig een pendeldienst tussen West Campus en Central Campus.

Bobcat-kaart

De Bobcat Card is een essentiële sleutel tot het leven op de campus en een handig hulpmiddel voor het beheren van uw geld. De Bobcat-kaart is uw officiële Georgia College-identiteitskaart en geeft u toegang tot faciliteiten, diensten en plezier.

Dining

Kom niet naar de campus zonder ergens te eten! Wij hebben diverse eetgelegenheden beschikbaar.

Parking

Parking Services voert het parkeerplan van de universiteit uit en regelt de kentekenregistratie en vergunningverlening.

Nieuwe studentengids

Onze nieuwe studentengids is jouw centrale plek om je to-do-lijstje vóór augustus af te vinken.

Locaties

 • Milledgeville

  231 W. Hancock Street , 31061, Milledgeville

Vragen