Keystone logo
Georgia College & State University Beheer BBA
Georgia College & State University

Beheer BBA

Milledgeville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 13.344 / per year *

Op de campus

* for Out-of-State students | $3754 USD for In State students

Invoering

Leer kennis en vaardigheden om uw managementcarrière te beginnen

Een hoofdvak in Management bereidt studenten voor op het effectief beheren van mensen en processen, de twee centrale kwesties die elke organisatie aandrijven. Management is een van de grootste studierichtingen aan Georgia College & State University omdat het een van de meest gevraagde vakgebieden in de wereldeconomie is. Als hoofdvak Management leer je het proces van het beheren van mensen en middelen in bedrijven.

Wij bieden ook een concentratie in logistiek en transport. De vraag naar studenten met een major op deze gebieden is erg groot. De staat Georgia heeft logistiek en transport aangemerkt als een sector met een grote impact en ontwikkelt initiatieven om het aanbod van talent op alle niveaus te vergroten om deze leemte op te vullen.

Key Benefits of this Degree

  • Onze studenten ervaren brede, maar diepgaande instructie in combinatie met projecten en toepassingen uit de echte wereld.
  • Of u nu geïnteresseerd bent in human resource management, logistiek, transport of verkoop, wij bieden verschillende optionele concentraties om u te helpen uw carrière te begeleiden.
  • Network with others by joining one of our student organizations or experience the global and travel with our study abroad opportunities.
  • Werk nauw samen met onze faculteitsleden om expertise te bieden aan lokale bedrijven via het Georgia College's Center for Innovation and Entrepreneurship.
  • Ervaar het beheren van een bedrijf uit de eerste hand via een virtuele simulatie tijdens uw Strategic Management Capstone.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen