Keystone logo
Geneva Business School

Geneva Business School

Geneva Business School

Campusfuncties

Geneva

Onze vlaggenschipcampus bevindt zich in het hart van de wijk Internationale Organisaties in Genève, een van de grootste centra van diplomatieke, financiële en zakelijke activiteiten ter wereld. Onze studenten genieten van ultramoderne faciliteiten en exclusieve toegang tot de bibliotheek van de Verenigde Naties voor een echt internationale omgeving.

De stad staat consequent in de top tien van de wereld wat betreft levenskwaliteit, dus studeren in Genève biedt veel meer dan alleen een uitstekende zakelijke opleiding en netwerkmogelijkheden.

Barcelona

Barcelona staat synoniem voor zon, zee en sport, maar het is ook een topbestemming voor tech startups, multinationals en innovatie. De stad is perfect voor jonge ondernemers met non-stop evenementen en een enorme talentenpool om ideeën mee uit te wisselen.

Onze campus in Barcelona ligt midden in de actie, vlak bij Plaça Catalunya. Het is ontworpen als een ideale werkomgeving, met rustige studiezones, samenwerkingsruimtes en de modernste technologie.

Het moderne Auditorium, in het midden van het gebouw, is de ideale locatie voor onze Industry Insights-sessies, waar gastsprekers de nieuwste trends bespreken, advies geven en vragen beantwoorden. Deze sessies behandelen een breed scala aan onderwerpen, van hoe je het als ondernemer kunt maken tot toptips voor persoonlijke groei.

Madrid

Madrid is een bruisende hoofdstad en het geografische, culturele en economische centrum van Spanje. Door in Madrid te studeren, word je geïnspireerd door onze professoren en woon je netwerkevenementen van wereldklasse bij – allemaal in een van de zonnigste steden van Europa.

De stad is de thuisbasis van topmultinationals als KPMG, PwC en Deloitte, maar behoudt haar Spaanse ziel. Als je studeert aan Geneva Business School , Madrid, krijg je via onze dynamische faculteit een goed inzicht in de zakelijke en ondernemerswereld van de stad.

Geneva Business School biedt drie huisvestingsopties in alle drie de gaststeden, Genève, Barcelona en Madrid. U heeft de flexibiliteit om de huisvestingsoptie te kiezen waarvan u denkt dat deze het beste bij uw levensstijl past.

Appartementsverhuur

Je kunt ervoor kiezen om alleen te huren of een appartement/studio te delen met andere studenten Geneva Business School . Deze optie geeft je veel flexibiliteit en is een geweldige manier om zelfstandig wonen in je nieuwe stad te ervaren. Vooraankondiging wordt ten zeerste aanbevolen.

Studentenresidentie

Je kunt kiezen uit een aantal van onze studentenresidentiespartners in jouw nieuwe stad. Studentenresidenties zijn een geweldige plek om andere studenten van Geneva Business School te ontmoeten en in contact te komen.

Gastgezin verblijf

Bij deze optie verblijf je bij een lokale familie, soms inclusief kamer en eten. Een verblijf bij een gastgezin is een uitstekende optie als nieuwkomer die geïnteresseerd is in het snel leren van de taal en graag de veiligheid en het gemak van een gezinsomgeving wil.

Studenten moeten zelf voor huisvesting zorgen, maar Studentenservice staat klaar om je te helpen!

  Beurzen en financiering

  Bij Geneva Business School willen we onze hand reiken naar degenen die willen studeren en onze programma's toegankelijk willen maken, ongeacht achtergrond of financiële status. Als particuliere instelling bieden we geen volledige beurzen aan, maar we bieden wel een reeks financiële ondersteuningsoplossingen voor gekwalificeerde en gemotiveerde studenten.

  We offer two competitive scholarships:

  • Academic
  • Community

  For more information, please visit the institute website.

  Campusleven & Faciliteiten

  Geneva Business School biedt diensten aan studenten, een welkomstweek, introductiedagen en tal van leuke evenementen om studenten te helpen succesvol te integreren in de school en zich aan te passen aan de cultuur van hun nieuwe thuisstad.

  Elke campus biedt verhuisdiensten, waaronder begeleiding bij huisvesting, verzekeringen en bankrekeningen; juridische begeleiding met betrekking tot migratievereisten; wettelijke voogdij voor minderjarige studenten; vervoer van/naar de luchthaven, naast andere diensten. Voor sommige van deze services kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

  Geneva Business School heeft loopbaanadviesdiensten voor studenten om hen te helpen bij het vinden van stages en vacatures. Onze Career Service werkt samen met bedrijven en organisaties in de regio en volgt branchetrends, HR-evenementen en conferenties om onze studenten de beste professionele kansen te bieden. Geneva Business School organiseert ook twee Carrièredagen per jaar op elke campus, waar studenten ook potentiële werkgevers kunnen ontmoeten en kunnen netwerken met bedrijven die op zoek zijn naar talent in een breed scala aan sectoren.

  De Career Service ondersteunt alle huidige studenten en alumni actief bij het vinden van stages en banen, zowel lokaal als internationaal. Er worden regelmatig nieuwsbrieven verzonden met de nieuwste vacatures. Daarnaast helpt de Career Service studenten bij het schrijven van hun cv en sollicitatiebrieven, het aanmaken van een LinkedIn-profiel, verzorgt zij trainingen voor het beheersen van sollicitatiegesprekken en ondersteunt zij studenten bij het zoeken naar een baan en het sollicitatieproces.

  Stage bij Studentenvoorzieningen

  Onze afdeling Studentenservice neemt elk jaar nieuwe studenten aan voor betaalde stages van 3 tot 12 maanden om te helpen met administratieve en marketingtaken.

  Het leven als internationale student

  Er zijn meer dan 85 nationaliteiten vertegenwoordigd op Geneva Business School . Verhuizen naar een nieuw land kan lastig zijn. Daarom heeft elke campus een speciaal ondersteuningsteam voor zijn studenten. Student Services en het Academics Team begeleiden je op je reis vanaf je aanmelding tot aan je afstuderen, en zelfs als je een Geneva Business School Alumnus/a wordt.

  Met hulp van de Studentenraad organiseert de school buitenschoolse sportieve, culturele en sociale activiteiten. Als onderdeel van je cursus zul je ook lokale, regionale, nationale en internationale branche-evenementen bijwonen – unieke kansen om te netwerken en je sociale kring te vergroten.

  Geneva Business School is trots op haar diverse en krachtige netwerk van succesvolle alumni, wat betekent dat studenten kunnen profiteren van echte zakelijke contacten over de hele wereld.

  Programma Toelatingseisen

  Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

  Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

  Locaties

  • Geneva

   La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland), 1202, Geneva

  • Barcelona

   Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain), 08002, Barcelona

  • Madrid

   Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain), 28006, Madrid

  • Lisbon

   Lisbon, Portugal

   Vragen