Keystone logo
George Brown College Vroegschoolse educatie (opeenvolgend diploma / GBC-graad)
George Brown College

Vroegschoolse educatie (opeenvolgend diploma / GBC-graad)

Toronto, Canada

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

CAD 18.171 / per year *

Op de campus

* huisonderwijs | $ 15,190 voor internationaal collegegeld. Alle kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Invoering

Early Childhood Education (Consecutive Diploma/Degree) is een vierjarig programma dat leidt tot zowel een Early Childhood Education (ECE)-diploma als een Honours Bachelor of Early Childhood Leadership (ECL)-graad van George Brown College .

Jaar 1 & 2 – Behaal je ECE-diploma

In de eerste twee jaar van dit programma behaal je je ECE-diploma. Gedurende die tijd leer je hoe je kinderen kunt ondersteunen terwijl ze opgroeien. Je bestudeert deze holistische ontwikkeling van zuigelingen (vanaf zes weken), peuters, kleuters en schoolgaande kinderen (tot 12 jaar). Je leert hoe je programma's plant en implementeert die het leren van kinderen ondersteunen en je krijgt de kans om in contact te komen met gezinnen en de bredere gemeenschap.

Jaar 3 en 4 – Verdien je ECL-diploma

In de tweede twee jaar behaal je je ECL-diploma. Gedurende deze tijd ga je dieper in op leiderschap en bestudeer je pedagogiek en beleid met betrekking tot de sector voor jonge kinderen.

In het voorjaars-/zomersemester volgend op het derde jaar loop je 10 weken stage* in de sector en krijg je de kans om je te focussen op een onderzoeks-, beleids- of praktijkgebied. Je leert onderzoek doen en rondt een onderzoeksproject af in een vakgebied naar keuze.

*Let op: Dit is een onbetaalde stage en is een verplicht onderdeel van de opleiding.

Gedurende het programma zul je aanzienlijke ervaring opdoen in het veld, waarbij je afwisselt tussen leren in de klas en plaatsing in het veld. Deze lesmethode helpt je om je vaardigheden als ECE-beoefenaar en als leider op te bouwen, terwijl je leert om belangrijke concepten uit de klas toe te passen in een echte omgeving. Werkgevers waarderen deze aanpak omdat het onze afgestudeerden klaar maakt om vanaf de eerste dag als leiders in de sector voor jonge kinderen aan de slag te gaan.

Dit aansluitende diploma/opleiding biedt een aantal duidelijke voordelen:

  • collegegeld voor de eerste twee jaar in plaats van hoger collegegeld
  • lessen met George Brown College docenten die nationale leiders zijn in toegepaste ECE
  • praktische training op een van de 12 laboratoriumscholen voor kinderopvang van George Brown, verspreid over de Greater Toronto Area
  • directe toegang tot het derde jaar van de George Brown College opleiding
  • uitgebreide carrièremogelijkheden en richting door zowel een diploma in ECE als een diploma in ECL te behalen

Let op: hoewel George Brown College alle leden van onze universiteitsgemeenschap aanmoedigt om zich te laten vaccineren, vereisen we dat alleen studenten die in onze residentie, The George, gaan wonen of die varsity-atleten zijn, worden gevaccineerd voor de herfst van 2021. Sommige van onze vakgebieden plaatsingspartners kunnen eisen dat studenten volledig worden gevaccineerd voordat ze bij hun bureau worden geplaatst. Als zodanig zijn studenten die niet volledig zijn gevaccineerd tegen COVID-19 mogelijk niet in staat om het vereiste veldplaatsingsonderdeel van hun programma binnen het reguliere geplande tijdsbestek af te ronden.

Uw opties voor veldonderwijs

Plaatsing in het veld speelt een belangrijke rol in dit programma door studenten de mogelijkheid te bieden om de klastheorie te integreren en toe te passen in de praktijk. Stages worden aangeboden in semester 1, 2, 3 en 4 voor twee dagen per week, 14 weken per semester. Gedurende deze tijd krijgen studenten de kans om met kinderen van verschillende leeftijdsgroepen in verschillende omgevingen te werken.

Om de leerresultaten van studenten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat onze studenten toegang hebben tot faciliteiten die de best practices weerspiegelen die wij als essentieel beschouwen, bezitten en exploiteren we 12 kinderopvangcentra verspreid over de Greater Toronto Area (GTA). Deze laboratoriumscholen stellen je bloot aan het soort omgevingen waar je uiteindelijk zult werken en waardevolle diensten verlenen aan de families en gemeenschappen die ze dienen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen