Keystone logo
George Fox University

George Fox University

George Fox University

Invoering

Wees gekend.

Onze belofte: At George Fox, zal elke student bekend zijn - persoonlijk, academisch en spiritueel.

Het is de hoop elke student brengt het college ervaring. Bekend worden bij naam. Te worden begrepen, gewaardeerd, aangemoedigd en opgeheven. Bij George Fox, bekend maakte middelen die hoogleraren en medewerkers te verbinden met studenten in authentieke manieren - persoonlijk, academisch, geestelijk - het besef dat we allemaal naar deze plek met verschillende achtergronden, ervaringen en dromen voor de toekomst komen. Worden bekende middelen die de studenten niet alleen nieuwe ideeën te leren, delen zij hun eigen. Om bekend te middelen te worden gehoord.

Wanneer een student voelt hoe het is om op deze manier bekend worden, worden ze geïnspireerd. En dat is wanneer echte verandering gebeurt. Kennis verhuist van de geest om het hart. Werken bij te zetten in roepingen. Geloof verandert in actie. En daarom beginnen we met een eenvoudige belofte, dat elke student zal bekend worden.

nationaal erkende

George Fox is landelijk bekend als een opvallende christelijke universiteit, ranking in de top 10 in de rangschikking van Forbes Media's van "The Best Religieus Colleges." Wij zijn door US News & World Report geclassificeerd als een first-tier regionale universiteit en Forbes staat consequent ons tot de top christelijke hogescholen in het land.

academisch rigoureus

Studenten aan George Fox genieten van een uitdagend curriculum dat belangrijke beurs en de toepassing bevordert. Academici en studenten in het Richter Leerlingen Program, bijvoorbeeld, uit te voeren origineel onderzoek met de faculteit mentoren - onderzoek naar kwesties zoals behandelingen voor borstkanker, het onderzoek naar diabetes op cellulair niveau, of studeren trauma's en cognitieve ontwikkeling. Wij zijn een van de slechts 11 hogescholen, met inbegrip van Yale, Dartmouth, Cal Tech en de Universiteit van Chicago, deel te nemen aan dit prestigieuze programma.

student Gericht

Faculteit en beheerders ontwerp programma's die studenten op de eerste plaats, in het besef dat elke student heeft andere doelstellingen en behoeften. Van gepersonaliseerde academische begeleiding aan de gang zijnde geestelijke vorming, faculteit mentoring en carrière advies, wordt het hele onderwijsproces aan de George Fox georganiseerd rond groei en het succes van onze studenten.

relationeel Ontworpen

Als Christus-gecentreerde universiteit geworteld in de traditie Friends, is George Fox speciaal ontworpen om betekenisvolle relaties aan te moedigen. De studenten kennen hun docenten bij hun voornaam, en op hun beurt, professoren zijn opzettelijk over het kennen van hun leerlingen op een eerste-naam basis. Bij George Fox, zijn wij van mening transformationele leren begint met holistische, authentieke relaties - en het maken van deze typen verbindingen een prioriteit is wat ons onderscheidt.

Opportunity Rich

George Fox biedt de middelen van een nationale universiteit en de toegankelijkheid van de mogelijkheden die alleen een kleinere universiteit kan bieden. Academici en studenten participeren in levensveranderende ervaringen, zoals-faculteit begeleid onderzoeksprojecten, stages en studeren in het buitenland programma. De mogelijkheden zijn divers. Hier kan een student uit te voeren in een toneelstuk, concurreren in NCAA Division III team sporten, zingen in een koor, en zelfs leiden een student club. Onze kleiner formaat betekent grote kansen.

Faith Infused

Geloof doordringt elk facet van de educatieve ervaring bij George Fox. Docenten en bestuurders, die allemaal belijdende christenen, zijn gewijd aan de integratie van geloof en leren, en over het helpen van de studenten aan hun beroepsonderwijs roepingen hartstochtelijk bent. Studenten krijgen dieper begrip van God in het kader van een Christus-gecentreerde gemeenschap gericht op het liefhebben van God en de mensen en door te leren hoe het geloof geheel personen die uitstekende professionals kunnen ontwikkelen.

servicegericht

George Fox serieus neemt de uitdaging van Jezus Christus aan agenten van de liefde en verzoening in de wereld. Studenten nemen school gesponsord dienst uitstapjes naar diverse cross-culturele instellingen, zoals het Dream Center in Los Angeles, de Makah Nation in Washington, of Swaziland aan aids-slachtoffers te helpen. Sommige programma's, zoals engineering, de integratie van de service in het curriculum. Elke val, de universiteit gesloten campus voor onze jaarlijkse Serveer Day en stuurt meer dan 2.000 studenten, docenten en medewerkers om vrijwilligerswerk te doen in de gemeenschap.

globaal Verloofd

Sinds de oprichting heeft George Fox haar studenten aangemoedigd om manieren om hun geloof relevant in de wereld te zoeken. Onze toewijding aan outreach, studeren in het buitenland en het aanpakken van de sociale rechtvaardigheid kwesties van onze tijd heeft bijgedragen aan een leeromgeving die de wereldwijde bewustwording en betrokkenheid benadrukt creëren. George Fox is gerangschikt door US News & World Report in de top 60 van de ongeveer 1.800 geaccrediteerde hogescholen en universiteiten in de natie voor het percentage van de studenten in het buitenland. Graduate en undergraduate dienstverplaatsingen blijven complexe sociale rechtvaardigheid problemen in Afrika, India, Brazilië, Oekraïne en Roemenië aan te pakken.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Vragen