Keystone logo
George Mason University Bachelor of Arts in integratieve studies - Concentratie vrouwen- en genderstudies
George Mason University

Bachelor of Arts in integratieve studies - Concentratie vrouwen- en genderstudies

Fairfax, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

01 Jun 2024*

Aug 2024

USD 4.897 / per semester **

Op de campus

* voor internationale studenten is 1 februari

** in-state collegegeld voltijds (12-15 studiepunten); USD 16.980 - voltijds collegegeld (12-15 studiepunten); USD 1.803 - verplicht studententarief

Invoering

Vrouwen- en genderstudies werden opgericht als model van de "drieledige" kruk: onderwijs, onderzoek en activisme. We bieden een opwindende reeks lessen, zowel op undergraduate als op graduate niveau, die systemen van ongelijkheid ondervraagt, waaronder geslacht, seksualiteit, ras, klasse, bekwaamheid, religie en regio van de wereld.

Door ervoor te kiezen om werk in vrouwen- en genderstudies na te streven, nemen studenten op alle niveaus deel aan een interdisciplinaire verkenning van gender in het sociale, politieke, culturele en economische leven; geslacht in de geschiedenis; vrouwen en de media; feministische theorie; de relatie tussen sekse en gender; de impact van geslacht, ras, klasse, handicap en seksuele geaardheid op het leven van mensen; en de manieren waarop genderstereotypen het zelf beïnvloeden in relatie tot anderen. Studenten in veel cursussen hebben de mogelijkheid om deze kwesties vanuit een intercultureel en mondiaal perspectief te onderzoeken.

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen