Keystone logo
George Mason University Bachelor of Science in economie
George Mason University

Bachelor of Science in economie

Fairfax, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Aug 2024

USD 4.897 / per semester **

Op de campus

* voor internationale studenten is 1 februari

** in-state collegegeld voltijds (12-15 studiepunten); USD 16.980 - voltijds collegegeld (12-15 studiepunten); USD 1.803 - verplicht studententarief

Invoering

Als major economie bij Mason studeer je in een van de beste economieprogramma's ter wereld. Je krijgt lessen van professoren die bekend staan om hun beurs, hun regelmatige bijdragen aan grote nationale media zoals de New York Times en de Washington Post, en hun boeiende blogs zoals Café Hayek en Marginal Revolution. Twee Nobelprijswinnaars, die lid waren van onze afdeling, hebben onze sterke basis gelegd in vrijemarkteconomie, publieke keuze en experimentele economie.

Je sluit je aan bij slimme en energieke studenten van over de hele wereld die actief zijn in organisaties zoals onze eigen Economics Society. Je krijgt de kans om je eigen originele onderzoek of een versnelde masteropleiding na te streven, in het buitenland te studeren of je carrièredoelen te bereiken door middel van stages. Studenten hebben stage gelopen bij kleine ondernemende bedrijven tot grote financiële instellingen zoals de Bank of America. Ze vinden ook stages bij de overheid, waaronder het Amerikaanse ministerie van Financiën, het ministerie van Handel, en in congreskantoren en denktanks in Washington DC.

De BS in Economics legt een sterkere nadruk op kwantitatieve analyse. Je bent goed voorbereid op een carrière als analist in overheids-, advies-, handelsverenigingen of andere functies in de particuliere sector, en voor graduate school in economie of meer kwantitatieve bedrijfskundeprogramma's.

Onze afdeling biedt twee optionele concentraties binnen de major: bedrijfseconomie en filosofie, politiek en economie (PPE).

Mogelijkheden

Alle studenten hebben mogelijkheden voor onderzoek, wereldwijde betrokkenheid, openbare dienstverlening en loopbaanvoorbereiding.

  • Zeer gemotiveerde studenten kunnen een onafhankelijk onderzoeksproject doen met een faculteitslid. Ze worden aangemoedigd om zich aan te melden voor de versnelde masteropleiding economie.
  • Doe waardevolle werkgerelateerde ervaring op door stage te lopen op plaatsen zoals Smith Barney, het Internationaal Monetair Fonds, ExxonMobile, Merrill Lynch of BB&T Bank.
  • Word lid van de GMU Econ Society, een club voor studenten met een passie voor economie.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen