Keystone logo
George Mason University Bachelor of Science in recreatiemanagement - concentratie in therapeutische recreatie
George Mason University

Bachelor of Science in recreatiemanagement - concentratie in therapeutische recreatie

Fairfax, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

01 Jun 2024*

Aug 2024

USD 4.897 / per semester **

Op de campus

* voor internationale studenten is 1 februari

** in-state collegegeld voltijds (12-15 studiepunten); USD 16.980 - voltijds collegegeld (12-15 studiepunten); USD 1.803 - verplicht studententarief

Invoering

Een BS in recreatiebeheer met een concentratie in therapeutische recreatie bereidt studenten voor op het gebruik van activiteiten als therapeutische hulpmiddelen om de kwaliteit van leven van mensen met een handicap te verbeteren.

Deze carrièreklare concentratie volgt de richtlijnen van de American Therapeutic Recreation Association voor stichtingen, beoordeling van cliënten, behandelprogramma's, implementatie en aanpassingen en evaluatie van behandelingen. Senioren lopen stage onder toezicht van een gecertificeerde therapeutische recreatiespecialist ter voorbereiding op het examen van de National Council for Therapeutic Recreation Certification.

Is dit programma gecertificeerd?

Ja, deze concentratie is geaccrediteerd door de Council on Accreditation of Parks, Recreation, Tourism, and Related Professions (COAPRT). COAPRT-accreditatie is een status die wordt toegekend aan academische programma's in hogescholen en universiteiten die voldoen aan de vermelde criteria van onderwijskwaliteit of deze overtreffen.

Wat zijn enkele voordelen van het Mason-programma?

Naast onze accreditatiestatus en innovatieve faculteit, biedt Mason's geografische locatie in het grootstedelijk gebied van Noord-Virginia een schat aan veldwerk, stage en werkgelegenheid. We bieden ook de EDGE, ons centrum voor ervaringsleren in de buitenlucht op onze Science and Technology Campus, die studenten gebruiken in cursussen, practica en stages.

De BS in recreatiebeheer bereidt afgestudeerden voor op het leiden en begeleiden van recreatieafdelingen, programma's en middelen. Er worden drie concentraties aangeboden: één in parken en buitenrecreatie, één in therapeutische recreatie en een geïndividualiseerd programma.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Over de school

Vragen