Keystone logo
Georgetown University Qatar Bachelor Internationale Economie (IECO)
Georgetown University Qatar

Bachelor Internationale Economie (IECO)

Doha, Qatar

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 57.384 / per year *

Op de campus

* geschatte jaarlijkse collegegeld. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Beurzen zijn beschikbaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

In de major International Economics (IECO) krijgen studenten een grondige training in economische analyse en kwantitatieve methoden. Via de kerncursussen economie en cursussen over internationale handel, internationale financiën, economische ontwikkeling en globalisering verwerven studenten de vaardigheden die nodig zijn om markten te begrijpen, economische relaties tussen landen te begrijpen en de effecten van beleid op het economische welzijn van individuen te evalueren, bedrijven en landen.

Dit vermogen is essentieel om de economische krachten die in de wereld aan het werk zijn te begrijpen en om in het licht daarvan goede beslissingen te nemen. Van alle studenten wordt verwacht dat ze de theoretische en empirische tools beheersen die nodig zijn om een dergelijke analyse uit te voeren.

Qatar en andere Golfstaten worden steeds belangrijker in de wereldeconomie. Naarmate deze trend zich voortzet, zal de vraag naar bekwame economen in de publieke en private sector toenemen. De major internationale economie biedt studenten sterke analytische en kwantitatieve vaardigheden die hen onderscheiden op de arbeidsmarkt en tussen kandidaten voor graduate en professionele scholen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen