Keystone logo
German Sport University Cologne BA lichamelijke opvoeding
German Sport University Cologne

BA lichamelijke opvoeding

Cologne, Duitsland

Request duration

Engels, Duits

Request pace

Request application deadline

Oct 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De graad lichamelijke opvoeding bestaat uit drie delen: twee aan de universiteit en één aan de lerarenopleiding. Een bachelordiploma (BA) dat zes semesters duurt, is de basis, gevolgd door een master (M.Ed.) van vier semesters. De feitelijke kwalificatie van de lerarenopleiding wordt behaald aan een lerarenopleiding. Het duurt 18 maanden en eindigt met het Tweede Staatsexamen.

Naast Lichamelijke Opvoeding moeten leerkandidaten een extra vak studeren, aangezien docenten in Duitsland ten minste twee vakken moeten onderwijzen. Aangezien de German Sport University Cologne alleen lichamelijke opvoeding aanbiedt, moet het andere vak aan een andere universiteit worden gestudeerd. Let op: dit is een aanvullend aanmeldingsproces bij een andere universiteit.

De opleiding Lichamelijke Opvoeding richt zich op jongeren die zichzelf kunnen zien als leerkracht en die willen bijdragen aan het motiveren en overtuigen van kinderen en jongeren hoe belangrijk regelmatig bewegen is. Het is een essentiële voorwaarde om een persoonlijke interesse in sport te hebben, zodat de kandidaat een goed rolmodel kan zijn.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BA (Hons) in lichamelijke opvoeding, sport en jeugdontwikkeling
    • Twickenham, Verenigd Koninkrijk
  • BSEd in lichamelijke opvoeding
    • Aberdeen, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in Lichamelijke Opvoeding
    • Bolivar, Verenigde Staten