Keystone logo
© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Invoering

GBS is een aanbieder van hoger onderwijs die een scala aan sectorrelevante cursussen aanbiedt op acht campussen in Londen, Manchester, Birmingham, Leeds en daarbuiten.

In samenwerking met een aantal toonaangevende aanbieders van hoger onderwijs in Groot-Brittannië leveren we beroepsopleidingen, bachelor- en postdoctorale programma's op het gebied van financiën, boekhouding, zaken, toerisme, gezondheidszorg – en meer.

We streven ernaar onze studenten te helpen gedijen op de huidige competitieve arbeidsmarkt, door uitstekende verbindingen met werkgevers aan te bieden en een focus op individuele academische en loopbaanbegeleiding naast onze gespecialiseerde cursussen.

We hanteren een inclusieve benadering bij het werven van studenten, met als doel de toegang tot het hoger onderwijs te vergroten voor groepen die momenteel ondervertegenwoordigd zijn in de sector.

Wij zijn een erkend instituut bij het Bureau voor Studentenregister en zijn beoordeeld en goedgekeurd door het Kwaliteitszorgbureau.

Campusfuncties

In en rond de GBS Greenford-campus

Onze Greenford-campus is een prachtige faciliteit in West-Londen, dicht bij het iconische Wembley Stadion in Londen. Met handige vervoersverbindingen om de City of London te verkennen, kunt u rust vinden in de prachtige groene omgeving terwijl u geniet van de bruisende sfeer van een van de meest opwindende steden van Groot-Brittannië. De Greenford-campus is ons mondiale hoofdkantoor en biedt veel nieuwe kansen voor de lokale gemeenschap en economie.

Greenford ligt in de Londense wijk Ealing en heeft alle charme die je mag verwachten van een klein stadscentrum met een sterke gemeenschapszin. Er is genoeg te doen als de studenten niet studeren, met een keuze uit lokale parken, sportfaciliteiten en een bruisend stadscentrum met een goede keuze aan bars en restaurants.

Met iconische bezienswaardigheden zoals het Wembley Stadium dichtbij, is de Greenford-campus de perfecte locatie voor mensen die willen studeren in een kleine gemeenschap, met de grote stad voor de deur.

Kenmerken en faciliteiten

Met 1.000 studenten die op onze Greenford-campus studeren, sluit je je aan bij een inclusieve gemeenschap van ambitieuze, gelijkgestemde mensen die zich inzetten voor het verbeteren van hun toekomstige carrièrevooruitzichten. U kunt ultramoderne faciliteiten verwachten om uw leerervaring te verbeteren, in balans met recreatieve ruimtes om van de gemeenschap te genieten en uw netwerk te laten groeien.

  Locaties

  • Greenford

   891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

  • Manchester

   Universal Square Devonshire Street North Manchester, M12 6JH, Manchester

   • Leeds

    Great George Street, 40, LS1 3DL, Leeds

    • London

     Cam Road, 4, E15 2SN, London

     • Birmingham

      Fazeley Street, B5 5SE, Birmingham

      Vragen