Keystone logo
Global Banking School BA (Hons) Global Business (Business Management) met basisjaar
Global Banking School

BA (Hons) Global Business (Business Management) met basisjaar

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 / per year

Op de campus

Invoering

Onze graad in bedrijfsmanagement wordt afgeleverd in het hart van grote financiële centra en biedt u een geweldig platform voor een succesvolle carrière in leiderschap. Het eerste jaar is een Foundation Year-programma dat je kennis laat maken met fundamentele onderwerpen die van invloed zijn op het moderne zakelijke landschap van vandaag.

Cursus overzicht

Onze graad in bedrijfsmanagement wordt afgeleverd in het hart van grote financiële centra en biedt u een geweldig platform voor een succesvolle carrière in leiderschap. Het eerste jaar is een Foundation Year-programma dat je kennis laat maken met fundamentele onderwerpen die van invloed zijn op het moderne zakelijke landschap van vandaag.

De rest van de cursus zal zich richten op belangrijke mondiale bedrijfs- en managementonderwerpen, waaronder marketing, gedrag in organisaties, internationaal ondernemingsrecht en strategie. Tijdens je laatste jaar kun je ervoor kiezen om een proefschrift, een adviesproject of een stage te doen.

Als je je engageert om op universitair niveau te studeren, krijg je overdraagbare vaardigheden die in elke loopbaancontext kunnen worden toegepast. Leiderschap, bedrijfsvoering, strategie en ondernemerschap zijn allemaal essentieel om onze wereldeconomieën bloeiend te houden.

Terwijl u uw carrièredoelen ontwikkelt en plant, helpen wij u uw branchespecialismen op één lijn te brengen, waardoor u de kritische kennis krijgt die essentieel is voor uw professionele loopbaanontwikkeling.

  • Hoe beïnvloeden financiën en economie managementbeslissingen?
  • Welke rol spelen marketing en communicatie in de bedrijfsgroei?
  • Welke kernactiviteiten zijn essentieel voor effectief management?

Door ons programma te bestuderen, worden zowel de kern- als de specialistische vaardigheden ontwikkeld waar veel vraag naar is bij Britse en mondiale werkgevers, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt naarmate u uw carrière in leiderschap vordert.

Beoordeling

Deze GBS-cursus biedt u de mogelijkheid om uw kennis en inzicht informeel te testen door middel van 'formatieve' beoordelingen. Formatieve beoordelingen worden afgerond vóór uw formele 'summatieve' beoordeling, die uw eindcijfer bepaalt.

Elke module bevat normaal gesproken minimaal één formatieve toetsing, waarop u feedback krijgt van uw cursusteam. Formatieve beoordelingen zijn puur voor ontwikkelingsdoeleinden en tellen niet mee voor je eindcijfer voor de module. Ze zijn ontworpen om u te helpen meer kennis en vertrouwen te verwerven in het modulemateriaal en de benaderingen van formele beoordeling. Studenten die zich niet bezighouden met informele beoordelingen hebben vaak moeite met de voortgang van het propedeusejaar en met de academische niveaus daarboven.

De formele summatieve beoordeling vindt meestal plaats aan het einde van elke module. Beoordelingsmethoden kunnen schriftelijke examens en een reeks cursussen omvatten, waaronder rapporten, portfolio's, essays en presentaties. De cijfers voor summatieve beoordelingen tellen mee voor je moduleeindcijfer. De beoordelingsmethoden bij GBS worden jaarlijks herzien en kunnen in overleg met studenten worden aangepast, bijvoorbeeld naar aanleiding van feedback van studenten of externe examinatoren. Een externe examinator is een onafhankelijke academische expert van een andere aanbieder van hoger onderwijs, en wordt aangesteld door de Universiteit van Suffolk om externe zekerheid te bieden over de academische normen van uw cursus.

  • Intakes: juni, september, februari
  • Duur: 4 jaar
  • Toekennende instelling: Universiteit van Suffolk
  • Bekroonde graad: BA (Hons) Global Business (Business Management) met Foundation Year
  • Bezorging: Weekdagen, avonden en/of weekenden
  • Locaties: Londen, Birmingham, Manchester, Leeds
  • Kosten: € 9.250,- per jaar

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Vragen