Keystone logo
Global Banking School BSc (Hons) Gezondheid, welzijn en sociale zorg met basisjaar
Global Banking School

BSc (Hons) Gezondheid, welzijn en sociale zorg met basisjaar

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9.250 / per year

Op de campus

Invoering

Met ons vierjarige programma voor gezondheidszorg en sociale zorg, dat wordt aangeboden in samenwerking met de Leeds Trinity University, kun je je studie beginnen met een eerste basisjaar. Tijdens deze eerste studieperiode van een jaar kun je je academische vaardigheden en zelfvertrouwen ontwikkelen. Studenten zullen dan een combinatie van kern- en optiemodules bestuderen gedurende hun resterende studiejaren.

Cursus overzicht

Onze BSc (Hons) Health, Wellbeing and Social Care with Foundation Year-cursus biedt een uitgebreid inzicht in de gezondheidszorgsector en helpt u de vaardigheden en ervaringen te ontwikkelen die nodig zijn om impact te hebben na uw afstuderen.

De leerstructuur tijdens het Foundation Year is ontworpen om je academische vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd essentiële onderwerpen met betrekking tot gezondheidszorg en sociale zorg bloot te leggen. Wat je tijdens dit jaar leert, geeft je een fundamenteel inzicht in de sector en ondersteunt je voortgang naar de volgende jaren van de cursus.

De volgende drie jaar van de cursus zullen geleidelijk de intensiteitsniveaus opbouwen, waarbij belangrijke onderwerpen worden onderzocht, waaronder gedragsinvloeden in de gezondheidszorg en hoe effectief management in de hele sector kan worden geleverd. De kwaliteit van het cursusmateriaal wordt geëvenaard door onze ervaren docenten, waardoor u tijdens de cursus een schat aan ervaring en waardevolle perspectieven krijgt.

De structuur van deze cursus zorgt ervoor dat je klaar bent om aan je nieuwe carrière te beginnen - met de vaardigheden, praktische ervaring en industriële reikwijdte die nodig zijn om nu en in de toekomst impact te hebben in de gezondheidszorg en sociale zorg.

Beoordeling

De beoordelingsstrategie is zorgvuldig ontworpen om studenten in staat te stellen een volledig scala aan kennis, vaardigheden en competenties te ontwikkelen die van cruciaal belang zijn in de gezondheidszorg en sociale zorg. Bij de verscheidenheid aan beoordelingen wordt rekening gehouden met een breed scala aan factoren, waaronder de beoogde leerresultaten, professionele normen in de gezondheids- en sociale zorgsector, de demografische gegevens van studenten en onze pedagogische aanpak – waarbij elke factor bijdraagt aan het maximaliseren van de efficiëntie en effectiviteit van de leerervaring.

We hanteren een strategische en holistische benadering van selectie en ontwerp in onze beoordelingsstrategie. Essays, rapporten, presentaties, debatten en kleine groepsprojecten zijn geïdentificeerd als effectieve middelen om de ontwikkeling van studenten te beoordelen. Waar mogelijk zullen we simulaties uit het echte leven gebruiken, zodat studenten gestructureerde argumenten kunnen ontwikkelen door middel van reflectie, oordeel en gerichte evaluatie. Studenten zullen ook specifieke gebieden onderzoeken en objectieve conclusies formuleren - ondersteund door passende verwijzingen. Bovendien zullen studenten op creatieve wijze gebruik kunnen maken van op bewijs gebaseerde schrijfvaardigheden om professioneel oordeel toe te passen bij het doen van aanbevelingen en het oplossen van problemen voor toekomstige best practices. Alle groepsprojecten vereisen een afgemeten inzet en inbreng van alle leden, objectief beoordeeld door middel van collegiale presentatie en beoordeling.

Er worden individueel en in groepen presentaties gegeven waarin de concepten van een bepaald scenario aan de orde komen. Deze beoordelingen zullen ook een vraag-en-antwoordelement bevatten.

Er worden groepsdebatten gevoerd rond een bepaald onderwerp of vakgebied binnen de gezondheidszorg en sociale zorg. Binnen de groepscontext wordt een voorstel aangeboden en verdedigd. Hierdoor kunnen studenten aantonen dat ze effectief met elkaar kunnen samenwerken, de inbreng van medestudenten kunnen respecteren, informatie effectief kunnen presenteren en overtuigende argumenten kunnen voorbereiden.

  • Intakes: januari, juni en september
  • Duur: 4 jaar
  • Toekennende instelling: Oxford Brookes University
  • Bekroonde graad: BSc (Hons) Gezondheid, welzijn en sociale zorg met basisjaar
  • Bekroonde kwalificatie: BSc (Hons) Gezondheid, welzijn en sociale zorg met basisjaar
  • Bezorging: Weekdagen, avonden en/of weekenden
  • Locaties: Londen, Birmingham, Manchester, Leeds
  • Kosten: € 9.250,- per jaar

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Over de school

Vragen