Keystone logo
Goias Pontifícia Universidade Catolica de Goias Project
Goias Pontifícia Universidade Catolica de Goias

Project

Goiânia, Brazilië

Request duration

Portugees

Request pace

Request application deadline

Mar 2024

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het hoofddoel van de Design-cursus bij PUC Goiás is om professionals op te leiden die in staat zijn om oplossingen te genereren om op een geïntegreerde, verantwoordelijke en creatieve manier te voldoen aan de veelvoudige echte behoeften van de bevolking. De cursus begrijpt dat de ontwerper, om het hoofd te bieden aan de problemen van de samenleving, een uitgebreide en multidisciplinaire opleiding moet hebben gevolgd en zich moet kunnen bewegen op verschillende gebieden, ondersteuningen en media.

De productie van de ontwerper varieert van objecten (zoals meubels, gebruiksvoorwerpen, gereedschappen, kleding, auto's, enz. - productontwerp) tot binnen- en buitenruimtes (interieurontwerp) en zelfs visuele communicatie (gedrukt materiaal zoals folders, tijdschriften, posters) , naast video's, bewegwijzering, digitale interfaces, enz., aanwezig in het communicatieontwerp).

Het werk van de ontwerper kan bijdragen aan het bedienen van de publieke en private sector door te voldoen aan de vraag naar hoogwaardige producten en diensten voor commerciële en industriële bedrijven, lokaal of wereldwijd. Door training te bieden met beheersing van onderzoek en projectmethodologie, bereidt het bovendien afgestudeerden voor op werk in verschillende gebieden van de samenleving en cultuur.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • International Class / 3rd Year of DN MADE
  • Nantes, Frankrijk
  • Montreal, Canada
 • Bachelor in productontwerp - transportontwerp
  • Barcelona, Spanje
 • Bachelor in visuele communicatieontwerp
  • Hangzhou, China