Keystone logo
Goodwin College

Goodwin College

Goodwin College

Invoering

Goodwin College is een innovatieve leergemeenschap die machtigt hardwerkende studenten gewilde medewerkers te worden.

Wij stemmen onze programma's aan de behoeften van de werkgevers aan te pakken, en we vorm te geven aan het leven van de studenten te passen. De lessen zijn gunstig aangeboden het hele jaar door - dagen, 's avonds, in het weekend, en online. Degrees kan flexibel worden gelaagd over certificaat, associate en bacheloropleidingen in een verscheidenheid van in-demand gebieden.

Beter nog, omringen we onze studenten met de persoonlijke ondersteuning en de professionele begeleiding die ze nodig hebben - niet alleen naar graden te verdienen, maar om te leven voor zichzelf, hun families en hun gemeenschappen te veranderen.

Goodwin College is een non-profit instelling voor hoger onderwijs en is geaccrediteerd door de New England Vereniging van Scholen en Universiteiten (NEASC) via de Commissie over de instellingen voor hoger onderwijs. Goodwin College werd opgericht in 1999, met als doel van het dienen van een diverse studentenpopulatie met carrière-gerichte opleidingen die leiden tot een sterke resultaten werkgelegenheid.

Missie

De zending van Goodwin College is om een ​​diverse studentenpopulatie te voeden in een dynamische omgeving dat onderwijs, handel en de gemeenschap uitgelijnd. Onze innovatieve programma's van de studie voor te bereiden studenten voor op professionele loopbaan terwijl het bevorderen van een leven lang leren en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als verzorgende college community dagen we studenten, docenten, medewerkers en het beheer van hun hoogste academische, professionele en persoonlijke potentieel ten volle te realiseren.

doeleinden:

 • Om een ​​dynamische leeromgeving die zich voorbereidt op en voorschotten studenten in de beroepsloopbaan terwijl het ontwikkelen van een waardering voor de geesteswetenschappen, kunst en wetenschap te creëren.
 • Om studenten op te leiden in een omgeving die verschillende culturen, leeftijden, ervaringen en meningen viert.
 • Om methoden die ondersteuning te verfijnen en te behouden academici en studenten.
 • Om onze programma's aan te passen aan de veranderende behoeften van onze studenten, de medewerkers en de maatschappij.
 • Om onze lokale en wereldwijde gemeenschappen te verrijken door het vormen en onderhouden van samenwerkingsverbanden die educatieve, economische en culturele voordelen te creëren.
 • Om onze afgestudeerden te helpen bij het identificeren en het veiligstellen van professionele mogelijkheden.
 • Om studenten te voorzien van kaders voor het maken van ethische beslissingen en het uitvoeren van zichzelf met professionele integriteit.

institutionele Outcomes

Bij Goodwin College, zijn wij van mening dat iedere student die afgestudeerden moeten bepaalde vaardigheden, ongeacht hun academische opleiding te bezitten. We noemen deze kern vermogens Institutional Outcomes.

Na het afstuderen, Goodwin College studenten wil:

 • Vaardigheid aan te tonen in hun gekozen vakgebied.
 • Beschikken over effectieve communicatie en analytische vaardigheden.
 • Verwerven van de wens en de vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan levenslang leren.
 • Demonstreer burgerlijke verantwoordelijkheid.

Core Values ​​(goedgekeurd 2012)

Goodwin College Core Values zijn de diepgewortelde overtuigingen die de hoogste prioriteiten van het college en de fundamentele drijfveren vertegenwoordigen. Ze bepalen onze passie voor wat we doen en hoe we ervoor kiezen om resoneren met en een beroep op studenten, medewerkers en de grotere Goodwin gemeenschap.

Wie we zijn

Wij geloven dat iedereen moet toegang hebben tot een kwalitatief goed onderwijs te hebben. Wij zijn van mening dat je de kans om te slagen, ongeacht waar u bent geweest of waar u van plan bent om te gaan zou moeten hebben. Misschien heb je geen succes bij een andere universiteit, of als je gewoon niet denken dat je de tijd, geld of steun aan de universiteit te zien door middel van gehad. Goodwin is hier om het omdraaien voor jou. Begin uw toekomst vandaag op Goodwin.

Locaties

Locaties
 • East Hartford

  One Riverside Drive East Hartford, 06118, East Hartford

  • facebook
  • instagram

Vragen