Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Invoering

Graceland University is een gemeenschap die zich toelegt op uitzonderlijk hoger onderwijs

We zijn geworteld in de vrije kunsten en toegewijd aan het voorzien in de progressieve academische behoeften van de 21e-eeuwse student.

Graceland University , opgericht in 1895 en gesponsord door de Community of Christ, is meer dan alleen een school. Het is een gemeenschap van gepassioneerde, zorgzame en toegewijde individuen die hun relatie met studenten op de eerste plaats zetten. Het actieve Graceland alumninetwerk reikt veel verder dan de tijd van een student op de campus.

locaties

Lamoni Campus: de belangrijkste, residentiële campus bevindt zich in Lamoni, Iowa, ongeveer een uur ten zuiden van Des Moines. Het is een prachtige, gastvrije campus van 170 hectare in de glooiende heuvels van Zuid-Iowa. Ons sportcomplex beschikt over een voetbalveld met kunstgras, een buitenbaan van Olympische kwaliteit en een voetbalcomplex van topkwaliteit. Het Helene Center for the Visual Arts is jaloers op andere scholen, en de Resch Science and Technology Hall biedt uitstekende faciliteiten en industriestandaard apparatuur. Ons regionale centrum voor podiumkunsten, het Shaw Centre, beschikt over een auditorium met 500 zitplaatsen, een recitalzaal met 100 zitplaatsen, een volledig aanpasbaar black box-theater, een prachtige nieuwe lobby en atrium, en een prachtig amfitheater in de buitenlucht. Achtenveertig studentenappartementen zijn in de herfst van 2011 geopend aan de rand van de campus en de onlangs gerenoveerde en uitgebreide Newcom Student Union beschikt over een speciale speelkamer, een computerlokaal en een uitgebreide vergaderruimte voor studenten.

Independence Campus: Onze Independence Campus bevindt zich in Independence, Missouri, en is de thuisbasis van Graceland's School of Nursing en Community of Christ Seminary. De online programma's van Graceland worden uitgevoerd op de IC, die in 1969 werd geopend. De studentvriendelijke faciliteit van 55.000 vierkante meter is uitgerust met geavanceerde leermiddelen en middelen, waaronder een uitgebreid draadloos netwerk, een laboratorium voor verpleegvaardigheden, uitgerust met camera's om opnames te maken. en afspeeldemonstraties, en een bekroonde verpleegbibliotheek. De IC biedt ook lerarenopleidingen en bedrijfsprogramma's aan.

Online programma's: Graceland is een pionier op het gebied van afstandsonderwijs met tientallen jaren ervaring in het bieden van uitzonderlijk onderwijs in het comfort van de studenten thuis. In 2000 stapte Graceland over op een puur online leveringsmethode voor verschillende programma's: een Master of Science in Nursing, een RN naar BSN, een RN naar MSN 'bridge', een Bachelor of Arts in Health Care Management en een Doctor of Nursing Practice .

Professor lecturing at the front of a class

Visie, missie, waarden

Graceland University leidt studenten op voor geavanceerde studie, productieve carrières en een rijk leven. De studentengroep is een gerichte, maar toch diverse groep die bestaat uit personen van verschillende leeftijden, achtergronden en nationale afkomst die een toewijding aan leren delen. Het curriculum, stevig geworteld in de liberale kunsttraditie en versterkt door carrièregerichte praktische ervaringen, bevestigt verschillende leerstijlen en bereidt studenten voor om competente professionals te worden. De hooggekwalificeerde faculteit blinkt uit in lesgeven en deelnemen aan wetenschappelijke, creatieve en professionele activiteiten. Samen met het bestuur en de staf hebben ze hart voor de studenten.

Graceland biedt een leeromgeving voor zowel de residentiële als de niet-residentiële student die persoonlijke groei voedt. Het uitdagende academische programma benadrukt de vreugde van levenslang leren, de strengheid van intellectuele discipline en de relatie van beide met een bevredigend professioneel en persoonlijk leven. Zijn grootte bevordert oprechte bezorgdheid voor het individu en biedt tegelijkertijd gemeenschap en een gevoel van verbondenheid. Voor de residentiële student biedt het rijke co-curriculaire programma van belangengroepen, atletiek, studentenregering, residentieel leven en vrijetijdsactiviteiten de mogelijkheid om interpersoonlijke vaardigheden, relaties, creativiteit en leiderschap te ontwikkelen.

Gebaseerd op de christelijke waarden van menselijke waardigheid, wederzijds respect en sociale verantwoordelijkheid, verwelkomt Graceland personen van alle religies. Het ondersteunt actief de raad van zijn denominatie, Gemeenschap van Christus, om 'leren te zoeken, zelfs door studie, en ook door geloof', en biedt inderdaad een tastbare uitdrukking van de toewijding van de kerk aan open en vrij streven naar kennis door middel van hoger onderwijs.

Graceland bevordert kansen, gerechtigheid en wereldvrede door praktische en visionaire actie.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Visie

Graceland University wordt een erkend onderwijskundig leider en inspireert en machtigt personen voor transformationele dienstverlening en leiderschap.

Missie

Graceland creëert leergemeenschappen waar studenten hun potentieel voor een zinvol en productief leven ontwikkelen.

waarden

Graceland hecht waarde aan leren, heelheid en gemeenschap. Graceland moedigt de ontwikkeling van deze waarden aan voor de verrijking van levens en de verbetering van de wereld.

Aan het leren

Wij geloven in het levenslange proces van open en vrij streven naar waarheid.

Heelheid

Wij geloven dat de ontwikkeling van de intellectuele, fysieke, sociale en spirituele dimensies van alle personen noodzakelijk is voor een gezond en bevredigend leven.

Gemeenschap

We waarderen en verwelkomen diversiteit en, als een door de Gemeenschap van Christus gesponsorde instelling, geloven in de inherente waarde van alle personen die tot uitdrukking komen in relaties die zijn gebouwd op de basis van onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

Statistieken

 • Internationale studenten:

  12%

 • 0
 • Verhouding student tot faculteit:

  13 naar 1

Campusfuncties

 • Campusgrootte:

  170

 • Opvallende architectuur:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Aantal gebouwen:

  24

 • Accommodatie:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

toelatingen

Graceland University is een particuliere, liberale kunstschool in het hart van Amerika. Het is in het midden van overal. De positionering van Graceland in zowel academici als aardrijkskunde biedt internationale studenten een unieke kans om studies te volgen in een universitaire omgeving terwijl ze genieten van het beste van het Amerikaanse binnenland.

Solliciteren bij een universiteit in het buitenland kan lastig zijn. Verhuizen naar een ander land, of het nu voor een semester of vier jaar is, is niet eenvoudig. Bij Graceland hebben we een toegewijde internationale toelatingsadviseur en ervaren ondersteunend personeel om u te helpen tijdens elke stap van het proces. Uw vragen kunnen worden beantwoord via e-mail, sms, telefoon, Zoom, Facebook of andere sociale media die voor u beschikbaar zijn. De afdeling Admissions van Graceland wil ervoor zorgen dat u uw informatie ontvangt en dat uw vragen snel worden beantwoord.

Beurzen en financiering

Om het financiële hulpproces te vereenvoudigen, kent Graceland één primaire institutionele beurs toe die rekening houdt met uw financiële behoeften, academische prestaties, atletisch succes en uw betrokkenheid bij buitenschoolse activiteiten zoals kunst, muziek, theater, communicatie, sociale verandering en duurzaamheid. Uw Graceland-beurs wordt afgestemd op uw sterke punten en interesses.

Locaties

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Vragen