Keystone logo
Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Graduate School of Engineering - ESIEA

Invoering

ESIEA, de Graduate School of Engineering, biedt technische opleidingen op hoog niveau en ontwikkelt de persoonlijke vaardigheden van onze studenten, waardoor ze levensvaardigheden krijgen die het verschil maken.

ESIEA heeft zijn reputatie opgebouwd door kennis, knowhow en levensvaardigheden over te dragen aan zijn toekomstige afgestudeerden, waardoor ze snel hun eerste positie kunnen betreden en hun carrière kunnen ontwikkelen in een continu veranderende wereld.

Het is onze ambitie om ingenieurs op te leiden tot ontwerpers, ontwikkelaars, systeem- en applicatie-integratoren door cursussen in IT, elektronica en geautomatiseerde systemen te combineren.

Door de cursussen die worden gegeven, het teamwork aan praktische projecten en humanitaire, culturele of sportieve activiteiten, vinden onze studenten de middelen om hun creativiteit te stimuleren en hun smaak voor innovatie, hun aanpassingsvermogen en hun gevoel voor communicatie te ontwikkelen. Het brede scala aan mogelijkheden, de keuzevrijheid en de nabijheid van vast onderwijzend en onderzoekspersoneel helpen studenten hun eigen pad te bouwen, waardoor ze unieke ESIEA-ingenieurs worden.

Locaties

 • Laval

  Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38, 53000, Laval

  • Ivry-sur-Seine

   Avenue Maurice Thorez,74 bis, 94200, Ivry-sur-Seine

   • Île-de-France

    Rue Vesale,9, 75005, Île-de-France

    Vragen