Keystone logo
Grays Harbor College Bachelor in organisatiebeheer
Grays Harbor College

Bachelor in organisatiebeheer

Aberdeen, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Bachelor of Applied Science in Organisational Management (BAS-OM) is een extra twee jaar fulltime studie na een behaalde associate's degree. Het BAS-OM-programma is bedoeld voor werkende volwassenen en biedt lessen op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond van 17.30 - 21.30 uur.

Toelating tot het BAS-OM-programma is gebaseerd op verdiensten. Voldoen aan de minimale toelatingseisen is geen garantie voor toelating, aangezien het aantal gekwalificeerde kandidaten het aantal inschrijvingsplaatsen kan overschrijden.

Om in de toelatingspool te worden geplaatst, moeten aanvragers het volgende invullen en indienen:

Alle BAS-OM-toepassingsmaterialen;

Transcripties die het bewijs tonen van een behaalde associate degree van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit met een minimale cumulatieve GPA van 2.5 of hoger.

Voorkennis: Kandidaten moeten een cijfer van 2.0 of hoger hebben behaald in de volgende cursussen voordat het programma start:

ENGL & 101 Engelse compositie I

MATH & 146 Inleiding tot statistiek

Natural Science w / lab (5 studiepunten)

SPCH 101 Fundamentals of Speech

ACCT & 201 Boekhoudprincipes I.

Vereiste cursussen: vakken met een diploma zijn geen vereiste voor het programma; ze zijn vereist om je bachelordiploma te behalen. Sommige voor een diploma vereiste cursussen kunnen een vereiste zijn voor cursussen in de hogere divisie. Studenten worden aangemoedigd om deze cursussen indien mogelijk in hun associate's degree te voltooien. Vakken dienen te worden afgerond met een cijfer van minimaal 2.0.

Natural Science (5 studiepunten)

Geesteswetenschappen (5 studiepunten)

5 studiepunten van cursussen algemeen onderwijs.

De BASOM-graad is van toepassing op verschillende lokale werkgevers in de profit-, non-profit- en particuliere sector. De focus op organisatiemanagement is ontwikkeld na uitgebreide communicatie met de belanghebbenden uit onze gemeenschap, en het programma is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van lokale werkgevers.

De graafschappen Grays Harbor en Pacific zijn klaar voor groei. Volgens een prognose van Economic Modelling Systems International zal deze regio tussen 2010 en 2020 een banengroei zien van 28.401 nieuwe en vervangende functies waarvoor een baccalaureaatopleiding vereist is. De snelst groeiende industriesector in de regio South Sound and Coastal is de professionele en zakelijke dienstverlening. op 26%. Het op een na snelst groeiende bezettingscluster in de regio is management, zakelijk en financieel met 14%. Deze openingen creëren de regionale behoefte om deze toegepaste graad aan te passen aan lokale nichemarkten.

De BASOM-graad is van toepassing op verschillende lokale werkgevers in de profit-, non-profit- en particuliere sector. De focus op organisatiemanagement is ontwikkeld na uitgebreide communicatie met de belanghebbenden uit onze gemeenschap, en het programma is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van lokale werkgevers.

De leerresultaten van BAS-OM-studenten zijn gebaseerd op de behoeften van lokale werkgevers en werden geïdentificeerd door middel van een enquêteproces. Ze vertegenwoordigen de kennis en vaardigheden die elke student die afstudeert met een BAS-OM-graad van GHC zal hebben. Studenten die een BAS-graad in Organisatiemanagement hebben afgerond, kunnen:

Communiceren:

Demonstreer het vermogen om effectief te communiceren en gebruik de taal, tools, concepten en managementmodellen die van toepassing zijn op de professionele / technische discipline.

Maak gebruik van de huidige communicatiesystemen: schriftelijk, mondeling en digitaal.

Denk kritisch:

Demonstreer het vermogen om kritisch denken en kennis toe te passen in een veldspecifieke context die verband houdt met de functie. Verzamelen, analyseren en interpreteren om geïnformeerde, onderbouwde, rechtvaardige beslissingen te nemen.

Bereid kostenbeheersingsprocessen voor en voltooi deze, inclusief de mogelijkheid om een budget op te stellen, kostenrapporten op te stellen en uitgaven te voorspellen, en kwantitatieve gegevens te analyseren.

Lood:

Gebruik de leiderschapstheorieën en vaardigheden die nodig zijn om een groep samen te brengen voor een gemeenschappelijk doel.

Ontwikkel de specifieke kennis en vaardigheden voor het begeleiden, ontwikkelen en toepassen van personeelssystemen voor werkgelegenheid, beloning en opleiding.

Innoveren:

Maak gebruik van nieuwe en zich ontwikkelende informatietechnologieën.

Ontstaan van meerdere benaderingen van problemen met complexe en concurrerende prioriteiten.

Begrijpen:

Voorstellen en ontwerpen van gemeenschaps- en bedrijfsoplossingen die verschillende perspectieven aanpakken.

Ontwikkel en verwoord een verklaring van waarden of ethische code.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen