Keystone logo
Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

Greenside Design Center College of Design

Invoering

Greenside Design Center is een internationaal geprezen, gespecialiseerde ontwerpschool die zich richt op het koesteren van creatieve en innovatieve denkers. Onze filosofie is gebaseerd op 'Different by Design' om afgestudeerden op te leiden om frisse ideeën en nieuw denken in ontwerptaken te brengen.

GDC biedt een scala aan graden, honours-graden en hogere certificaten in verschillende ontwerpdisciplines, waaronder grafisch ontwerp, multimedia-ontwerp en interieurontwerp.

• Elk van onze programma's wordt vergeleken met lokale en internationale normen om ervoor te zorgen dat elke student het hoogste kwaliteitsniveau voor ontwerponderwijs krijgt.

• Ons curriculum is gemodelleerd naar werkplekscenario's om studenten praktisch inzicht te geven in hoe ze hun vaardigheden in de echte wereld kunnen gebruiken.

• Studenten hebben toegang tot docenten, bronnen en de nieuwste software om hen te helpen aan hun cursusvereisten te voldoen en hun vaardigheden aan te scherpen.

WAT WE AANBIEDEN:

• Grafische ontwerpcursussen voor visuele communicatoren die geïnteresseerd zijn in het leren van goede ontwerpprincipes en het creëren van prachtige visuele composities.

• Multimedia-ontwerpcursussen voor technisch onderlegde individuen die klaar zijn om hun ontwerpideeën te combineren met de digitale wereld.

• Cursussen over interieurontwerp voor diegenen die in drie dimensies denken en ruimtes creëren die een positieve invloed hebben op hoe we elke dag leven.

Greenside Design Center zet zich in om studenten de beste middelen te bieden voor hun ontwerptraject. Kies ons vandaag om de uwe te starten en te zien waarom we anders zijn door ontwerp.

Locaties

  • Randburg

    Greenway,118, 2193, Randburg

    Vragen