Keystone logo
Greenside Design Center College of Design BA GRAFISCH ONTWERP
Greenside Design Center College of Design

BA GRAFISCH ONTWERP

Randburg, Zuid-Afrika

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De BA Graphic Design-graad van Greenside Design Center is bedoeld om studenten een praktisch begrip te geven van de vaardigheden die nodig zijn om ontwerp en theoretische argumenten te vormen, te creëren en te rationaliseren.

Onze BA grafisch ontwerpcursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van innovatieve visuele composities door middel van typografie, illustratie, fotografie en met de hand of computer gegenereerde afbeeldingen op verschillende media.

Onze BA grafisch ontwerpcursus is een NQF-niveau 7-kwalificatie. De cursus is bedoeld om studenten een academische en praktische basis te geven in gedrukte communicatie. De cursus, die gedurende drie jaar voltijds is afgerond, leert studenten hoe ze authentieke ideeën kunnen stileren en presenteren die een goede ontwerptheorie omvatten.

Studenten die de BA-cursus grafisch ontwerp hebben afgerond, zijn gaan werken in ontwerpadviesbureaus, reclamebureaus, ontwerp- en bewegwijzeringbedrijven, elektronische mediahuizen, of gaan verder studeren via de stichting die in deze cursus wordt gegeven.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen