Keystone logo
Gulf University Bachelor in boekhouding en financiële systemen
Gulf University

Bachelor in boekhouding en financiële systemen

Sanad, Bahrein

130 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

BHD 100 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Programma Filosofie

Het Bachelor of Accounting and Financial Systems Program binnen het Administrative and Financial Science College bij Gulf University is bedoeld om studenten met verschillende achtergronden aan te trekken. Aankomende studenten zullen geïnteresseerd zijn in boekhouding met als doel hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Studenten zullen hun creatieve, kritische en analytische vaardigheden ontwikkelen en leren hoe ze een leven lang leren om het beroep van boekhouding te betreden.

In de huidige wereldeconomie hebben bedrijven deskundige en ethische boekhoudprofessionals nodig om hen naar succes te begeleiden. Onze studenten zullen leren hoe ze financiële, kosten-, belasting-, overheids- en not-for-profit boekhoudrapporten kunnen opstellen, en vanwege de verwachting van de majors, zullen onze studenten in staat zijn om diensten te verlenen op het gebied van prognoses, financiële planning en evaluatie, en de creatie en monitoring van nieuwe technologieën.

Als gevolg hiervan zullen onze afgestudeerden bereid zijn om door te stromen naar gevoelige managementfuncties in het bedrijfsleven en de industrie, openbare boekhouding en overheidsinstellingen

Doelstellingen

De afdeling heeft tot doel:
1. Verzorgen van kwalitatief hoogstaand onderwijs in Accounting & Financial Sciences met het oog op inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.
2. Bied de student kennis van Accounting theorie en Finance.
3. Trek studenten aan en handhaaf academische normen om kwaliteit te waarborgen.
4. Stimuleer wetenschappelijk onderzoek voor studenten en docenten.
5. Rust de student uit met analytische, kritisch denken, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden in een levenslange leeromgeving.

169441_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Onderwijs

Formele lezingen: de instructeur zal de inhoud van de cursus beschrijven en uitleggen. Om effectief te zijn

Discussies: Dit stelt studenten in staat om met elkaar en met de docent te communiceren, nieuwe ideeën uit te proberen, hun kennis toe te passen in praktijksituaties, feedback te ontvangen en van elkaar te leren. Voor een discussie

Case Studies: Hiermee kunnen studenten zien hoe theoretische kennis in de praktijk kan worden toegepast.

Rollenspel: stelt studenten in staat vaardigheden te oefenen en bij te dragen aan de ontwikkeling van attributen. Ze zijn vaak gericht op rollen die studenten op de werkplek zullen vervullen

Taken in kleine groepen: hierdoor kunnen studenten samenwerken om voltooiing te bereiken. Dit kan inhouden dat individuen bepaalde rollen in de groep op zich nemen.

Gastsprekers: bied specialistische inzichten en expertise van buiten Gulf University . Ze kunnen worden uitgenodigd om ervaringen en inzichten uit de professionele wereld te delen.

Carrières

 • Het programma bereidt studenten voor op het beroep van boekhouding en financiën in de private en publieke sector of om hogere studies te volgen. De afgestudeerden komen in aanmerking voor de volgende carrièremogelijkheden op het gebied van accounting & finance: accountant, boekhouder, financieel analist, accountant, belastingadviseur, forensisch accountant, budgetanalist, investeringsbankier, effectenmakelaar.

 • Afgestudeerden kunnen ook andere professionele boekhoudkundige aanduidingen nastreven, zoals CFA, CPA, ACCA en CIMA of gelijkwaardig.

 • Afgestudeerden kunnen ook hogere studies volgen in deze specialisatie.

Toelatingseisen

I. De aanvrager moet in het bezit zijn van een middelbareschooldiploma of een equivalent daarvan volgens de voorschriften van het Ministerie van Onderwijs in het Koninkrijk Bahrein.

ii. Het middelbareschoolcertificaat van de aanvrager of het certificaat van een instituut na de middelbare school moet door het programma worden geaccepteerd en de GPA mag niet minder zijn dan 60%. Anders wordt de aanvrager ingeschreven in een voorbereidingsprogramma dat een aantal vereiste cursussen omvat die zijn toegewezen door het relevante college.

iii. Aanvragers moeten als volgt deelnemen aan plaatsingstests op basis van de programma's waarvoor ze solliciteren:

 • In Engelse taal, computervaardigheden en wiskunde

 • Kandidaten worden vrijgesteld van de plaatsingstest in de Engelse taal als ze een geldig acceptabel cijfer hebben in een van de volgende: TOEFL (550 PBT / 79 IBT), IELTS (6), FCE 60% of een equivalent.

 • Aanvragers worden vrijgesteld van de plaatsingstest in Computervaardigheden als ze een ICDL-certificaat hebben.

 • Kandidaten die vanuit vergelijkbare programma's worden overgeplaatst, worden vrijgesteld van plaatsingstoetsen op voorwaarde dat deze programma's een soortgelijke onderwijstaal hebben als die in GU, anders zullen ze deelnemen aan de plaatsingstoetsen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc (Hons) Accounting met Finance met Foundation Year
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer
 • BA (Hons) Boekhouding en financiën
  • Leeds, Verenigd Koninkrijk
 • BSc Accounting en financiën
  • London, Verenigd Koninkrijk