Keystone logo
Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Gustavus Adolphus College

Invoering

Gustavus Adolphus College is een zeer selectieve, particuliere, gemengde, residentiële liberale kunstacademie die is aangesloten bij de Evangelical Lutheran Church in America (ELCA). Opgericht in 1862, heeft het zijn lutherse en Zweedse erfgoed door zijn geschiedenis heen gewaardeerd. Het college wordt geleid door vijf kernwaarden: excellentie, gemeenschap, rechtvaardigheid, service en geloof.

Gustavus Adolphus College is een kerkgerelateerde, residentiële liberale kunstacademie die stevig geworteld is in zijn Zweedse en lutherse erfgoed.

Het College biedt studenten met hoge ambities en belooft een liberale kunsteducatie van erkende uitmuntendheid, verzorgd door faculteiten die de hoogste normen van onderwijs en wetenschap belichamen. Het Gustaaf-curriculum is ontworpen om studenten een bepaald studiegebied onder de knie te krijgen binnen een algemeen kader dat zowel interdisciplinair als internationaal in perspectief is.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Saint Peter

    West College Avenue,800, 56082, Saint Peter

    Vragen