Keystone logo
Gustavus Adolphus College Bachelor in - Milieustudies
Gustavus Adolphus College

Bachelor in - Milieustudies

Saint Peter, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Bij Milieustudies geloven we dat we een meer rechtvaardige en duurzame wereld kunnen creëren door kennis en inzichten uit vele disciplines en studiegebieden samen te brengen. We streven ernaar om te leren van de geschiedenis, de natuurwetenschappen, de sociale wetenschappen, de theologie, de kunsten en 's werelds grote denkers om oplossingen te vinden voor de enorme milieu-uitdagingen van onze tijd.

Een student Milieustudies zal cursussen volgen van een breed scala aan professoren over het hele college. Daarnaast nemen onze studenten vaak deel aan activiteiten zoals duurzaamheidsstages, wetenschappelijke onderzoeksassistentschappen en belangenbehartigingservaringen. Bovendien biedt Gustavus een verbazingwekkende reeks aan duurzaamheid gerelateerde studieprogramma's in het buitenland - in India, Zweden en Maleisië - en moedigt studenten aan om hun eigen studie in het buitenland op te zoeken als ze dat willen.

We leven op een planeet waar levende wezens bestaan met lucht, water, bodem en rotsen in complexe en steeds veranderende relaties. Mensen zijn de machtigste kracht op aarde geworden en hebben de omgeving op zowel kleine als grote manieren veranderd. In Milieustudies werken we samen om studenten voor te bereiden op een loopbaan die de mensheid kan helpen om beter te leven op deze plek die we thuis noemen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen