Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Invoering

Welkom bij HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is een internationale, actieve en moderne instelling in het zuiden van Finland. Onze lange geschiedenis die teruggaat tot 1840 heeft ons in staat gesteld een competitieve, moderne universiteit te worden met internationaal erkende onderwijskwaliteit. HAMK heeft zeven campussen in en rond het pittoreske stadje Hämeenlinna aan het meer in Zuid-Finland, dat goede vervoersverbindingen heeft met de rest van het land. Al onze campussen zijn uitgerust met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat onze studenten hun volledige potentieel bereiken en genieten van hun tijd bij HAMK . We bieden 9 bachelor- en twee masteropleidingen in het Engels, met de nadruk op het stimuleren van uitgebreide vaardigheden voor inzetbaarheid, innovatie en ondernemerschap. Met vakoverschrijdende vakken kun je je opleiding afstemmen op je toekomstige ambities.

Een internationale universiteit

We verwelkomen studenten van over de hele wereld. We hebben meer dan 600 internationale studenten uit meer dan 60 landen om de internationale omgeving van HAMK te verrijken. We bieden een wereldwijde omgeving waar studenten verschillende culturele perspectieven ontmoeten en internationale contacten opdoen die door werkgevers over de hele wereld worden gewaardeerd.

Studies met HAMK

HAMK biedt 11 opleidingen op het gebied van engineering, business, IT, design, land- en bosbouw. Met een breed scala aan mogelijkheden om zich te specialiseren binnen hun vakgebied, kunnen studenten echt het meeste halen uit hun eigen sterke punten en toekomstige ambities. Alle studies bij HAMK combineren theorie, praktijk en werk-privéverbindingen. Aan het einde van hun studie hebben afgestudeerden niet alleen kennis, maar ook vaardigheden en begrip van het beroepsleven in hun branche opgedaan en een aantal belangrijke contacten opgedaan voor toekomstig werk. Tijdens de studie voltooien studenten projecten voor bedrijven en oefenen ze hun vaardigheden zoals ze zouden doen wanneer ze in dienst zijn. Deze praktijkgerichte studies, waar hogescholen bekend om staan, zijn in het voordeel van de studenten en het bedrijfsleven. HAMK heeft ook 4 onderzoekseenheden, die nauw samenwerken met onze internationale studenten in verschillende projecten en opdrachten.

Het HAMK kwaliteitssysteem

De kwaliteitssystemen van Finse instellingen voor hoger onderwijs worden systematisch gecontroleerd door het Finse Onderwijsevaluatiecentrum. Op basis van de evaluatie van het auditteam was HAMK de eerste instelling voor hoger onderwijs in Finland die het niveau 'uitstekend' ontving voor het evaluatiegebied onderwijs.

Volg ons zeker op Snapchat, maar ook op Instagram, Facebook en TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Häme Hogeschool

TikTok: hamk_uas

34613_hamk_uas.jpg

Locaties

Locaties
 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Vragen