Keystone logo
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Invoering

Welkom bij HAMK

We zijn een team van ongeveer 9.000 mensen die de toekomst van bio-economie, gezondheid, onderwijs, zaken, design en technologie vormgeven. Onze aanwezigheid strekt zich uit over zeven campussen, online en internationaal. We bieden uitzonderlijke tools en omgevingen aan onze studenten, medewerkers en partners om samen te werken en samen te werken om nuttige acties uit te voeren.

HAMK ligt in het zuiden van Finland. Onze lange geschiedenis die teruggaat tot 1840 heeft ons in staat gesteld een competitieve, moderne universiteit te worden met internationaal erkende onderwijskwaliteit.

Een internationale universiteit

We verwelkomen studenten van over de hele wereld. We hebben meer dan 850 internationale studenten uit meer dan 70 landen om de internationale omgeving van HAMK te verrijken. We bieden een mondiale omgeving waar studenten verschillende culturele perspectieven tegenkomen en internationale contacten opdoen die door werkgevers over de hele wereld worden gewaardeerd.

Studies met HAMK

We zijn blij om u 14 opleidingen aan te bieden op het gebied van techniek, bedrijfskunde, IT, ontwerp, landbouw en bosbouw. Met een breed scala aan beschikbare specialisaties heeft u de kracht om uw toekomst vorm te geven en het beste uit uw unieke sterke punten en ambities te halen.

Bij HAMK geloven we in een dynamische benadering van onderwijs. Onze studies combineren naadloos theorie, praktijk en real-world connecties, zodat u niet alleen kennis opdoet, maar ook praktische vaardigheden en een diepgaand begrip van het beroepsleven in uw branche ontwikkelt. Tegen de tijd dat je afstudeert, ben je niet alleen uitgerust met een diploma, maar ook met de vaardigheden, inzichten en waardevolle contacten die je naar een succesvolle carrière zullen stuwen.

Tijdens je studie krijg je de kans om projecten voor echte bedrijven te voltooien, zodat je je vaardigheden in de praktijk kunt brengen, net zoals je dat in een professionele omgeving zou doen. Deze hands-on, praktijkgerichte studies, waar hogescholen bekend om staan, komen zowel jou als de industrieën waar je deel van uitmaakt ten goede.

We zijn er trots op dat we 4 onderzoekseenheden hebben die nauw samenwerken met onze internationale studenten aan een verscheidenheid aan boeiende projecten en opdrachten. Deze samenwerking opent deuren naar eindeloze mogelijkheden en verrijkt je leerervaring.

Dus bereid je voor op een opwindende reis bij HAMK ! We zijn toegewijd om u bij elke stap in uw kracht te zetten!

Het HAMK kwaliteitssysteem

De kwaliteitssystemen van Finse instellingen voor hoger onderwijs worden systematisch gecontroleerd door het Finse Onderwijsevaluatiecentrum. Op basis van de evaluatie van het auditteam was HAMK de eerste instelling voor hoger onderwijs in Finland die het niveau 'uitstekend' ontving voor het evaluatiegebied onderwijs.

Volg ons zeker op Snapchat, maar ook op Instagram, Facebook en TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Häme Hogeschool

TikTok: hamk_uas

Locaties

 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Vragen