Keystone logo
HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences

HAN University of Applied Sciences

Invoering

Domeinen

De HAN University of Applied Sciences biedt onderwijs in de volgende domeinen: onderwijs, sociale studies, handel, communicatie, bedrijfskunde, recht, economie, techniek, gebouwde omgeving, toegepaste wetenschappen, IT en communicatie, gezondheid, verpleegkunde en sport en beweging. Studenten kunnen kiezen uit in totaal 65 bachelor- en uitwisselingsopleidingen en 21 masteropleidingen.

Gerenommeerde instituten

Op HAN gaan theorie en praktijk hand in hand, waardoor studenten niet alleen de theoretische kennis verwerven, maar ook de vaardigheden en ervaring om met echte vraagstukken in de praktijk om te gaan. De kracht van ons curriculum is de combinatie van praktijkgerichte componenten met toegepast onderzoek, een kenmerk dat in alle programma's is opgenomen. We leiden studenten op tot zelfbewuste, mondige individuen die over grenzen heen kijken en toegerust zijn om hun beroep te vernieuwen. Dit vereist een interdisciplinair perspectief dat leren en innoveren stimuleert. We streven naar maximale persoonlijke impact en sociale innovatie. En bieden een springplank naar een betekenisvolle toekomst.

Kwaliteit

De HAN biedt onderwijs van hoge kwaliteit en een omgeving waarin studeren inspirerend, innovatief en internationaal is. We investeren veel in het bevorderen van de relatie tussen studenten en docenten in hun individuele leersituatie. Dit doen we samen met onze partners in leergemeenschappen, werkvelden en onderzoeksgroepen.

Locaties

 • Nijmegen

  International Office: Nijmegen campus P.O. Box 6960

  • Arnhem

   International Office: Arnhem campus P.O. Box 5171

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen