Keystone logo
Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Invoering

Je zult nooit een andere plek vinden zoals Hardin-Simmons University . Wij zijn een baptistenuniversiteit in Abilene, Texas, met 127 jaar geschiedenis en tradities die op geen enkele andere school te evenaren zijn, en dat geeft HSU een persoonlijkheid zo groot als de horizon van West-Texas.

Onze missie en visie

 • Missie: De missie van Hardin-Simmons University is om een gemeenschap te zijn die zich inzet voor het bieden van excellentie in onderwijs, verlicht door christelijk geloof en waarden.
 • Visie: Hardin-Simmons University zal een innovatieve gemeenschap van dienende geleerden zijn die de geesten en de geesten van toekomstige christelijke leiders voeden.

Dus, wat maakt HSU anders?

Eerlijk gezegd weet je pas wat Hardin-Simmons anders maakt dan andere universiteiten als je er bent. Wanneer aankomende studenten de campus bezoeken, gebruiken ze de woorden "familie" en "thuis" om HSU te beschrijven. We denken dat dat veel over ons zegt, en we zouden het leuk vinden als je op bezoek komt.

Maar op dit moment wil je weten waarom je überhaupt op bezoek zou moeten komen. Dus laten we beginnen bij het begin van HSU ... eigenlijk vóór de vorming ervan.

De erfenis van James B. Simmons

Onze gelijknamige oprichter, Dr. James B. Simmons, was een baptistenpredikant uit het noordoosten voor en na de burgeroorlog. Voor de oorlog predikte hij vrijheid voor slaven, wat hem de dreiging van teer en veren opleverde... en zijn kerk in Indianapolis tot de grond toe afbranden. Na de burgeroorlog hielp hij bij het oprichten van zeven colleges voor bevrijde slaven omdat hij wist dat onderwijs essentieel was voor hun succes als vrije burgers.

Ten slotte hielp hij een groep kooplieden, veeboeren en predikanten in de grensstad Abilene, Texas, met het opzetten van een nieuwe Baptistenuniversiteit voor een enorm gebied van het land waar nog geen hoger onderwijs bestond. De erfenis van Dr. James B. Simmons wordt vandaag de dag nog steeds sterk gevoeld en belichaamd aan de Hardin-Simmons University .

Simmons was een grenswachter die nooit aan de grens heeft gewoond. Door zijn gedachten, gebeden en dromen hielp hij anderen grenzen te verleggen en barrières te doorbreken. Simmons stelde zichzelf twee vragen: "Wat is de grootste gedachte die je ooit heeft beziggehouden?" en: "Wat is uw plicht om deze te vervullen?"

Zijn pioniersgeest en die twee grote vragen zorgden voor een missie die voortleeft op HSU: "Zodat het christendom de hele wereld kan bereiken, moeten alle barrières worden verwijderd."

De HSU-familie

Onze studenten hebben grote dromen en HSU bestaat om de kennis bij te brengen en het vertrouwen te koesteren om die dromen te identificeren en te vervullen. We doen dat door elke student te omarmen als een lid van onze familie. Je bent belangrijk bij HSU, en je bent belangrijk voor ons als je de wereld in gaat.

Onze studenten zullen je vertellen dat ze hier kwamen om deel uit te maken van die familie. Onze alumni zullen je vertellen, van over de hele wereld, dat ze nog steeds deel uitmaken van de HSU-familie.

Toekomstige studenten die HSU bezoeken, vertellen ons de hele tijd: "Ik wist gewoon dat HSU was waar ik moest zijn." Onze campus is gastvrij en niet intimiderend. Alles is gemakkelijk te vinden en alle klassen bevinden zich op korte loopafstand van woongebouwen.

HSU-tradities

Grote universiteiten in Texas staan bekend om hun tradities, maar grote scholen staan niet bekend om hun familiale sfeer. Bij Hardin-Simmons kun je echter tradities vinden zoals Beanie Capping, Ring Dunk, de Six White Horses en Cowboy Band - terwijl je je kans houdt om een grote vis in een kleine vijver te zijn.

Academische uitmuntendheid

We hebben ook een verhouding van 1 professor voor elke 12 studenten. Dat zorgt ervoor dat je persoonlijke aandacht krijgt van je docenten en dat elke les wordt gegeven door een professor. Bij HSU zijn er geen mensenmassa's om in te verdwalen. Sterker nog, je wordt waarschijnlijk af en toe uitgenodigd voor een etentje bij een professor thuis. Je wordt gepusht om je best te doen, maar je hebt altijd hulp om het te bereiken.

Voel je het verschil al?

Families houden van elkaar, beschermen, ondersteunen en dagen elkaar uit. We dagen je uit om naar Hardin-Simmons te komen, deel uit te maken van onze familie, plezier te hebben, veel te leren, je dromen te vinden, barrières te doorbreken, nieuwe wegen in te slaan - en de wereld voor Christus te veranderen.

Statistieken

HSU-academici

Via onze vijf grote scholen en hogescholen biedt HSU meer dan 50 niet-gegradueerde majors en minors, en 14 graduate graden, van bedrijfskunde tot fysiotherapie.

HSU-faculteit

We zijn trots op onze intieme klassen. Onze 12:1 verhouding student-faculteit zorgt voor persoonlijke aandacht van uw professoren. Meer dan 90 procent van onze faculteitsleden heeft de hoogste graden in hun vakgebied.

HSU Atletiek

Cowboy en Cowgirl geest gedijt op de campus. HSU neemt deel aan NCAA Division III-sporten. We bieden 18 verschillende sporten, waaronder basketbal, golf, tennis, cross country, atletiek, voetbal, voetbal, honkbal, softbal en volleybal.

Onze toewijding aan betaalbaarheid

Meer dan 98 procent van de HSU-studenten ontvangt op de een of andere manier financiële hulp. We kennen meer dan $ 47 miljoen toe aan hulp aan onze studenten, inclusief federale, staats- en institutionele programma's.

HSU zet zich in voor betaalbaarheid en ons financiële hulpteam zal met u en uw gezin samenwerken om al uw opties voor het financieren van uw opleiding te onderzoeken.

HSU-bronnen en -technologie

Onze campusbibliotheek bevat meer dan 440.000 items in haar online catalogus. En we maken deel uit van het Abilene Library Consortium, dat meer dan twee miljoen items aanbiedt.

Bijna elke hoek van onze campus is toegankelijk via Wi-Fi en je vindt computers op de campus in meer dan een dozijn labs en gemeenschappelijke ruimtes.

  Campusfuncties

  Van de kenmerkende koepel bovenop Skiles Building tot het prachtige glas-in-lood in Logsdon Chapel, we weten dat u onze campus mooi, comfortabel en gastvrij zult vinden. Ons 200 hectare grote huis bestaat uit 33 grote gebouwen, waaronder klaslokalen, residenties en appartementen, evenals sportvelden en veel open groene ruimte.

  Leven op de campus

  HSU is gevuld met mogelijkheden voor intellectuele, sociale, culturele en spirituele ontwikkeling. Word lid van een of meer van onze 40+ campusorganisaties, waaronder intramurale teams in 20 sporten, 8 clubsporten, servicegroepen, academische clubs en ereverenigingen. Geniet bovendien van gemeenschap met je vrienden en klasgenoten in de kapel.

  Woon in een van onze zes residenties, of studenten die 4 semesters hebben voltooid en/of 21 jaar oud zijn, kunnen ervoor kiezen om in een van de twee appartementencomplexen op de campus te wonen.

   toelatingen

   Word lid van de HSU-familie! Bij HSU leer je van onze nationaal geprezen faculteit, maak je contact met studenten van over de hele wereld en word je begeleid door mensen die oprecht geven om je spirituele, intellectuele en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu voor het eerst een eerstejaarsstudent bent, een overstapstudent bent of terugkeert om je studie af te ronden, we willen graag dat je van HSU je thuis maakt.

   Toelatingseisen: eerstejaars eerstejaars

   Algemene toelating wordt aangeboden op basis van testscores, klasserang, GPA en buitenschoolse activiteiten.

   Automatische algemene toelating wordt aangeboden aan elke student met een van de volgende kwalificaties:

   • Een samengestelde ACT-score van 20 of
   • Een gecombineerde SAT-score van 1030 of
   • Een CLT-score van 66 of
   • Een middelbare schoolklas behoort tot de top 25%
   • Test Optionele aanvragers worden automatisch toegelaten met een 3,5 HS GPA

   Hoewel we je aanraden een toelatingsexamen voor de universiteit te doen of de scores die je al hebt in te dienen, accepteert HSU aanvragen zonder testscores, zonder boete voor de student. HSU zal een holistisch aanvraagbeoordelingsproces blijven volgen en zal alle ingediende aanvraagitems in overweging nemen bij het nemen van een toelatingsbeslissing.

   Deadline om toe te passen: Aanvragen worden geaccepteerd tot en met augustus 2022 voor de start van de herfst van 2022.

   Internationale studenten

   Voorbereiden om in het buitenland te studeren kan heel spannend zijn, en de reis naar inschrijving is een bevredigende ervaring. De volgende internationale toelatingsstappen voor niet-gegradueerden zijn bedoeld om u te helpen een soepele overgang naar HSU te maken.

   Stap 1: Toepassing

   Start vandaag nog uw internationale toelatingsaanvraag voor HSU! Er zijn geen inschrijfkosten! Maak een profiel aan op onze website en dien de online aanvraag in.

   Stap 2: Toelating

   • Het internationale toelatingsproces bij HSU is eenvoudig. We hebben de volgende items nodig om u in aanmerking te nemen voor toelating aan de HSU als internationale niet-gegradueerde student:
   • Dien transcripties in van al het secundaire werk (middelbare school). Transcripties moeten originele documenten of duidelijke fotokopieën zijn van een school- of overheidsfunctionaris.
   • Dien een officiële SAT-, ACT- of CLT-testscore in. Minimale testscore-eisen voor internationale toelating tot HSU zijn:
    • ZA 1030*
    • 20 BEDRIJF*
    • CLT66*

   *Als je overstapt van een universiteit binnen of buiten de VS, hoef je geen SAT-, ACT- of CLT-score in te dienen. We hebben echter wel een taalvaardigheidsscore nodig.

   • Dien een TOEFL-, IELTS- of een Duolingo Engelse vaardigheidstestscore in. Minimale Engelse taalvaardigheidsvereisten voor internationale toelating tot HSU zijn:
    • TOEFL: 79
    • IELTS: 6.5
    • Duolingo: 95
    • Verklaring van doel. Dien een essay van één tot twee pagina's in over waarom je in de Verenigde Staten en aan de Hardin-Simmons University wilt studeren. Vermeld uw volledige naam in uw doelverklaring-essay.

   Stap 3: immigratie

   Om in de Verenigde Staten te kunnen studeren, moeten internationale studenten aan een aantal immigratievereisten voldoen bij HSU:

   • Kopie van paspoort;
   • Geef een verklaring van financiële ondersteuning;
   • Meld u aan voor I-20 verzending;
   • Betaal SEVIS-vergoeding;
   • Plan een Visa-interview;
   • Inschrijfgeld betalen.

   Stap 4: Afronding & Registratie

   Nadat je bent toegelaten tot de universiteit en aan je immigratie-eisen hebt voldaan, moet je nog een paar extra dingen invullen om je in te schrijven voor lessen en je vervolgens voor te bereiden op je aankomst op de HSU:

   • Vul de voorwaarden van de overeenkomst in;
   • Accepteer een beurs in HSU Central;
   • Schrijf je in voor lessen.

   Stap 5: Informatie over huisvesting en aankomst

   HSU zal u helpen bij uw aankomst op onze campus door middel van vervoer vanaf de regionale luchthaven van Abilene, en zal er ook voor zorgen dat uw huisvesting klaar is wanneer u aankomt. Om uw komst voor te bereiden, moeten de volgende items worden ingevuld:

   • Een huisvestingsaanvraag invullen in HSU Central;
   • Vul het Studentengezondheidsformulier in MedProctor in;
   • Vul het aankomstformulier in en bekijk de checklist voor vertrek.

   Stap 6: Betaling

   Internationale studenten moeten hun eerste betaling op hun studentenaccount doen voordat ze op de HSU-campus aankomen. Zorg ervoor dat uw eerste betaling via HSU Central is gedaan op de volgende betalingstermijnen:

   Betalingstermijnen:

   • Herfst: 1 augustus
   • Lente: 5 januari

   Visum vereisten

   Om in de Verenigde Staten te kunnen studeren, moeten internationale studenten aan een aantal immigratievereisten voldoen bij HSU:

   1. Kopie van paspoort. Dien een kopie van uw paspoort in.
   2. Geef een verklaring van financiële ondersteuning. Voordat een formulier I-20 kan worden afgegeven, moeten studenten een ondertekend formulier voor financiële ondersteuning invullen en ondersteunend bewijsmateriaal bijvoegen; bijv. bankafschriften, spaarrekeningen, etc. Deze documenten dient u ook bij de aanvraag van uw visum in bij het Amerikaanse consulaat.
   3. Meld u aan voor I-20 verzending. Om u aan te melden voor HSU om het I-20-document te verzenden, moet u onze partner SASS-SmartShip-website bezoeken . Nadat u zich heeft aangemeld, selecteert u Hardin-Simmons University in het vervolgkeuzemenu om uw I-20-zending te maken. HSU ontvangt een verzendlabel om uw I-20 snel op de post te doen. Zodra uw document is verzonden, ontvangt u een melding zodat u de levering kunt volgen.
   4. Betaal SEVIS-vergoeding. Om uw SEVIS-vergoeding te betalen, gaat u naar de volgende officiële DHS-website hier . Bekijk deze video-tutorial voor instructies over het betalen van uw SEVIS-vergoeding.
   5. Plan een Visa-interview. Om uw visuminterview te plannen, moet u de volgende website van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken bezoeken . Voorafgaand aan uw visuminterview moet u de F-1 Visa Interview Checklist doornemen en deze items meenemen op uw interviewdatum. Download een papieren kopie van deze lijst hier .
   6. Inschrijfgeld betalen. Betaal je aanbetaling ($ 3.000 USD) en verzeker je van je plek bij HSU. Dit inschrijvingsdeposito geldt ook als je eerste betaling van je schoolgeld en schoolgeld. Voor instructies over het betalen van je inschrijfgeld, kun je deze instructies hier bekijken .

   Beurzen en financiering

   HSU . veroorloven

   Elk jaar ontvangt ongeveer 97% van de HSU-studenten financiële hulp, waaronder beurzen, leningen, beurzen en werkstudie. In feite betaalt onze gemiddelde student elk jaar ongeveer hetzelfde als iemand die naar een grote openbare universiteit in Texas gaat.

   U hoeft dus geen stickerschok te krijgen als u naar de kosten kijkt. We doen er alles aan om je hier te brengen om een geweldige christelijke opleiding te krijgen, en een deel daarvan is om het zo betaalbaar mogelijk te maken - nu en in de toekomst.

   Het is onwaarschijnlijk dat Hardin-Simmons je goedkoopste universiteitsoptie is. Ja, we zeiden het. Maar (je wist dat er een zou zijn) geloven we echter dat we een van de beste waarden zijn in het hele hoger onderwijs. Dat betekent dat je een betere kwaliteit onderwijs krijgt van de HSU dan een goedkopere universiteit, en een vergelijkbare of betere kwaliteit dan veel duurdere particuliere universiteiten.

   Hoe kunnen we onze waarde meten?

   • Onze 12:1 verhouding student-faculteit voor individuele aandacht;
   • 90% van onze faculteit heeft de hoogst beschikbare graad in hun vakgebied;
   • Volledig geaccrediteerd voor 10 jaar (vanaf 2018);
   • Al die financiële hulp;
   • De HSU-familie en tradities die je nergens anders vindt.

   Internationale studentenbeurzen

   Hardin-Simmons University biedt uitstekende beurzen voor hoogpresterende niet-gegradueerde internationale studenten die in de Verenigde Staten willen studeren op onze campus in Abilene, Texas. Na toelating tot de universiteit worden in aanmerking komende internationale studenten automatisch geëvalueerd voor deze beurzen. HSU houdt bij het toekennen van beurzen aan een internationale student rekening met de academische gegevens van een student, de scores voor het toelatingsexamen voor de universiteit, de betrokkenheid bij het studieprogramma, de inschrijvingsstatus en de verwachte major.

   2021-2022 Academische beurzen voor internationale studenten

   • Honours Scholarship: $ 21.000 USD per jaar (zeer competitieve selectie, prijs bij toelating tot het honoursprogramma)
   • Trustees Scholarship - $ 16,000 USD per jaar (SAT-score: 1330 of hoger)
   • Presidents Scholarship - $ 14.000 USD per jaar (SAT-score: 1230 of hoger)
   • Deans Scholarship - $ 12,000 USD per jaar (SAT-score: 1130 of hoger)
   • Universitaire studiebeurs - $ 10,000 USD per jaar (SAT-score: 1030 of hoger)

   Aanvullende beurzen voor internationale studenten

   • Church Matching Scholarship - Tot $ 2.000 USD per jaar
   • HSU Heritage Scholarship - $ 1,500 USD per jaar (toegekend voor personen ten laste van christelijke predikanten of missionarissen)
   • Afdelingsbeurzen - Bedrag varieert afhankelijk van academisch programma
   • Op behoeften gebaseerde subsidies - Bedrag varieert afhankelijk van financiële behoefte
   • Campus werk studie banen - tot $ 4.400 USD per jaar

   Externe beurzen

   Externe beurzen zijn beurzen die voor elke universiteit kunnen worden gebruikt en afkomstig zijn van een bron die niet verbonden is met een specifieke universiteit. Meestal kun je deze beurzen online aanvragen, maar er zijn er die nog steeds een papieren aanvraag willen. Natuurlijk hebben ze allemaal kwalificaties en een deadline.

   Mogelijk wordt u gevraagd om wat persoonlijke informatie te verstrekken of om te schrijven over uw financiële behoefte, maar beursbureaus mogen nooit uw bankrekening- of creditcardnummer vragen. Als een beursbureau om persoonlijke bankgegevens vraagt, vraag die beurs dan niet aan. Controleer ook bij het zoeken naar externe beurzen het URL-adres voor https://, wat aangeeft dat het een beveiligde site is. Als de site onbeveiligd is, moet u die beurs niet aanvragen.

   Getuigenissen van studenten

   Locaties

   • Abilene

    2200 Hickory, Abilene, TX, 79698, Abilene

   Vragen