Keystone logo
Hardin-Simmons University Bachelor of Arts in de psychologie
Hardin-Simmons University

Bachelor of Arts in de psychologie

Abilene, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.526 / per year *

Op de campus

* voltijds niet-gegradueerd collegegeld en kosten; 12-17 uur per semester; exclusief cursusspecifieke kosten

Invoering

Fascineert de studie van hoe anderen denken, voelen en gedragen u? Als dat zo is, overweeg dan hoe een graad in psychologie van Hardin-Simmons je kan toerusten voor een verscheidenheid aan carrières waarin begrip van menselijk gedrag, mentale processen en relaties essentieel zijn.

In overeenstemming met de traditie van de vrije kunsten, moedigt het HSU-psychologieprogramma studenten aan om diep na te denken terwijl ze interessante fenomenen in menselijk gedrag en ervaring onderzoeken en kritisch evalueren. Psychologie-majors hebben ruimschoots de mogelijkheid om een kennis op kerngebieden op te bouwen, deel te nemen aan onderzoeksprojecten en het curriculum toe te passen op verschillende vakgebieden.

Meer unieke kenmerken van het HSU-psychologieprogramma

Meerdere graden opties

Studenten kunnen kiezen uit de graden Bachelor of Science (BS), Bachelor of Arts (BA) of Bachelor of Behavioral Sciences (BBS). Facultaire adviseurs helpen studenten bij het identificeren van welke graad het beste is voor hun carrièredoelen.

Breedte en diepte van facultaire interesses en expertise

Alle psychologiecursussen worden gegeven door docenten op doctoraal niveau met diploma's en expertise op het gebied van klinische psychologie, ontwikkelingsstudies, counseling en gezinsbediening. Afdelingsfaculteit geeft cursussen in zowel het niet-gegradueerde als het afgestudeerde programma, wat een meer diverse facultaire vertegenwoordiging in elk programma mogelijk maakt.

Geloof en leren

Ons curriculum wordt versterkt door de overtuiging dat de invloed van geloof een integraal onderdeel is van de studie van krachten die geest, hersenen en gedrag vormen.

Onze visie

HSU's afdeling Psychologie en Counseling zal een innovatieve en collaboratieve leeromgeving cultiveren waar studenten de wetenschap en praktijk van psychologie en counseling kunnen bestuderen.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen