Keystone logo
Hardin-Simmons University Bachelor of Arts in Theater
Hardin-Simmons University

Bachelor of Arts in Theater

Abilene, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.526 / per year *

Op de campus

* voltijds niet-gegradueerd collegegeld en kosten; 12-17 uur per semester; exclusief cursusspecifieke kosten

Invoering

De missie van Hardin-Simmons University Theater is om breed onderwijs te bieden op de kerngebieden van theater: regie, toneel, ontwerp en technisch theater, theatergeschiedenis en theatereducatie, terwijl het christelijke geloof wordt ondersteund en geïntegreerd. De afdeling streeft ernaar toewijding en passie bij onze theaterstudenten te bevorderen en de intellectuele en ervaringsgerichte middelen te bieden die nodig zijn om uit te blinken in educatieve, gemeenschaps-, regionale en professionele theaterinspanningen.

Afdelingsdoelen zijn: (1) het opzetten en ondersteunen van een levensvatbaar, substantieel en goed afgerond niet-gegradueerd theaterprogramma; (2) theaterstudenten gewetensvol aanmoedigen om alle carrièremogelijkheden in het theater te verkennen, inclusief lesgeven, regisseren, performance, design, technisch theater, toneelmanagement en kunstmanagement; (3) het christelijk geloof ondersteunen bij het creëren en nastreven van kunst; (4) om de leerling te helpen zijn/haar potentieel te realiseren om zowel een intelligente, verantwoordelijke burger als een creatieve, responsieve volwassene te worden.

Naast onze prestatiegerichte opleidingen hebben we ook een Theatereducatieprogramma. Onze drie theaterfaciliteiten zorgen ervoor dat we de juiste ruimte hebben voor al onze voorstellingen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Over de school

Vragen