Keystone logo
Hardin-Simmons University Bachelor of Science in Human Science in bewegingswetenschappen
Hardin-Simmons University

Bachelor of Science in Human Science in bewegingswetenschappen

Abilene, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.526 / per year *

Op de campus

* voltijds niet-gegradueerd collegegeld en kosten; 12-17 uur per semester; exclusief cursusspecifieke kosten

Invoering

Exercise Science is de grootste major in de School of Kinesiology, Health & Recreation, met iets meer dan 100 studenten. Het brede scala aan onderwerpen binnen bewegingswetenschap bereidt je voor op vele carrièrefuncties Pathways zowel instapposities op het gebied van bewegingswetenschap/menselijke prestaties als toegang tot paramedische programma's voor gezondheidsprofessionals (fysiotherapie, atletische training, arts-assistent, ergotherapie, Chiropractie), geneeskunde en afstudeerprogramma's in bewegingswetenschappen of kinesiologie. U leert hoe u lichaamsbeweging het beste kunt gebruiken om de gezondheid en menselijke prestaties voor verschillende populaties gedurende de hele levensduur te verbeteren.

Het HSU Exercise Science-programma, geleid door christelijk geloof en waarden, bereidt studenten voor op een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden in gezondheid en menselijke beweging. Fundamenteel voor het programma is de multidisciplinaire studie van menselijke beweging waarbij componenten van biologische, fysieke, psychologische en gezondheidswetenschappen betrokken zijn om structurele en functionele veranderingen te verklaren die optreden op fysiologisch, biochemisch en biomechanisch niveau.

Studenten binnen dit programma doen praktijkervaring op in het Human Performance Lab. Het lab bevindt zich op de tweede verdieping van Fletcher Fitness Center.

De kennis, vaardigheden en capaciteiten zijn in overeenstemming met certificeringen van de toonaangevende professionele organisaties in bewegingswetenschap en zijn opgenomen in het programmacurriculum. Deze organisaties omvatten, maar zijn niet exclusief voor het American College of Sports Medicine (ACSM), National Strength and Conditioning (NSCA) en de National Academy of Sports Medicine (NASM).

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen