Keystone logo
Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Invoering

Hartpury University is een gespecialiseerde onderwijsaanbieder in Gloucestershire en biedt niet-gegradueerde en postdoctorale graden in landbouw, dieren, paarden, sport en veterinaire verpleegkunde. Toonaangevende faciliteiten en expertise trekken personeel en studenten uit meer dan 60 landen aan.

Studenten zullen profiteren van een loopbaangerichte leerervaring, ondersteund door het nieuwste brancheonderzoek, waarvan een groot deel wordt uitgevoerd bij Hartpury. Hartpury-studenten hebben ook de kans om naast hun studie als atleet te trainen als onderdeel van een van hun 10 performance Sports Academies.

De universiteitscampus van £ 150 miljoen herbergt ultramoderne leerfaciliteiten, waarvan vele ook commerciële bedrijven zijn en mogelijkheden bieden voor werkervaring naast of als onderdeel van een cursus.

Dit omvat een commerciële boerderij met een nieuw agri-tech centrum, centra voor honden- en paardentherapie, internationale evenementen, sportblessureklinieken en professionele atleten die ter plaatse trainen. Er zijn ook internationale arena's, de nieuwste technologieën en meer dan 70 soorten in de dierencollectie van de universiteit. Studenten hebben alles wat ze nodig hebben om de theorie uit de klas in de praktijk te brengen.

We verwelkomen alle studenten om deel uit te maken van de Hartpury-familie , voortbouwend op onze reputatie als lokale, regionale, nationale en internationale aanbieder van hoogwaardige training en onderwijs.

Locaties

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Vragen