Keystone logo
Hartpury University BA Equine Business Management
Hartpury University

BA Equine Business Management

Gloucester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

31 Aug 2024

23 Sep 2024

GBP 16.500 / per year

Op de campus

Invoering

Als je zakelijke vaardigheden wilt ontwikkelen en je paardenpassie wilt nastreven terwijl je echte commerciële ervaring opdoet, dan is dit de ideale cursus voor jou. Je kunt je studie afstemmen op je individuele carrièredoelen en je vaardigheden praktisch toepassen door middel van stages in de industrie.

Verplichte modules zullen u voorzien van de vaardigheden om te slagen in een commerciële paardenomgeving, waarbij kernthema's zoals financiën, management en marketing worden behandeld. Een uitgebreide reeks optionele modules stelt u in staat om uw verworven kennis en vaardigheden toe te passen op de gebieden van de paardensector waar u het meest gepassioneerd over bent.

Je kunt je richten op paardenprestaties, paardenvoeding of een actieve rol spelen in de planning en organisatie van succesvolle evenementen en wedstrijden. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om dieper in het bedrijf te duiken door middel van boekhouding en commerciële besluitvorming, of u kunt de levendige paardensport- en horecasector verkennen.

Welke route u ook kiest, u kunt de belangrijkste principes van succesvol zakendoen toepassen op een campus boordevol commerciële mogelijkheden. Naast je studie krijg je de kans om achter de schermen kennis te maken met de paardenwereld. Studenten doen ervaring op bij onze reguliere internationale en nationale paardenwedstrijden en evenementen, maar ook in onze commerciële paardentherapie- en ruiterprestatiecentra.

Tijdens je studie heb je ook de mogelijkheid om een door de industrie erkende Chartered Institute of Marketing (CIM) Level 3 Award in Marketing Principles te behalen. De CIM is 's werelds toonaangevende professionele marketingorganisatie.

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen