Keystone logo
Hartpury University BSc Kracht en conditionering
Hartpury University

BSc Kracht en conditionering

Gloucester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

30 Aug 2024

23 Sep 2024

GBP 16.500 / per year

Op de campus

Invoering

Dompel jezelf onder in een sportomgeving met behulp van speciale sportscholen en laboratoria voor menselijke prestaties om je coachingstijl te perfectioneren. Werk samen met onze student-atleten terwijl je de kennis ontwikkelt om de fysieke voorbereiding van sporters te verbeteren.

Je krijgt kansen voor stages en werkervaring via onze prestatiesportacademies, evenals onze nauwe contacten met de industrie, zowel lokaal als nationaal. Je zou kunnen werken met spelers als Gloucester Rugby en West Bromwich Albion Football Club, evenals een groot aantal lokale scholen en clubs.

Werk samen met branche-experts en beoefenaars, waarbij u specialistische kracht- en conditioneringsmodules bestrijkt die u de kennis geven om atleten voor te bereiden op prestaties in verschillende sportcontexten. Je hebt ook toegang tot coaches, voedingsdeskundigen en therapeuten, zodat je kennis kunt opdoen en vaardigheden kunt ontwikkelen die je klaarstomen om na je afstuderen in een professionele, multidisciplinaire omgeving te werken.

Het programma volgt de kwaliteitsnormen van de UK Strength and Conditioning Association (UKSCA). Je ontwikkelt essentiële kracht- en conditioneringskennis en leert over de andere fundamentele sportwetenschappelijke disciplines, waaronder fysiologie, anatomie, sportpsychologie en biomechanica.

Haal het meeste uit onze laboratoria voor biomechanica en inspanningsfysiologie om praktijkervaring op te doen en uw vaardigheden te ontwikkelen door analyses uit te voeren en de prestaties van verschillende atleten te beoordelen. Ze bevatten een aantal kits die je bij geen enkele andere onderwijsinstelling in het VK zult vinden.

CIMSPA-goedkeuring

Deze cursus wordt onderschreven door het Chartered Institute for the Management of Sport and Physical Activity (CIMSPA). Na succesvolle afronding van de cursus vervul je de professionele functie van 'Graduate Strength and Conditioning Coach'. CIMSPA-lidmaatschapsgelden voor studenten worden door ons tijdens je studie gefinancierd, waardoor je loopbaanadvies en verdere leermogelijkheden krijgt. Zodra je de titel 'Graduate Strength and Conditioning Coach' hebt behaald, moet je een professioneel lidmaatschap bij CIMSPA aangaan om de kwalificatie te behouden.

Je carriere

De kansen in de sector op deze cursus zijn divers om ervoor te zorgen dat u de vaardigheden, ervaring en connecties ontwikkelt die nodig zijn voor uw afgestudeerde carrière. Veel van onze studenten verzekeren een afstudeerfunctie bij hun stagewerkgevers.

Stages en ervaring

U profiteert van onze sterke banden met professionele sportteams en bestuursorganen in de branche, evenals onze eigen sportacademie. Je krijgt de kans om te werken met topsporters op de campus. Als je ervoor kiest om een optionele geïntegreerde stage in de branche te doen, zul je na je afstuderen geweldige ervaring opdoen die klaar is voor je professionele carrière. Onze studenten hebben stage gelopen bij Southampton FC, Essex CCC, Gloucester Rugby, het English Institute of Sport en onze eigen Sports Academy.

Afgestudeerde bestemmingen

Als afgestudeerde sporter krijg je kansen in gevarieerde loopbaantrajecten. Je programma richt zich op kracht en conditie, inspanningsfysiologie en coaching, dus je kunt ervoor kiezen om op die gebieden te werken. Ons carrièreteam kan u ondersteunen bij het vinden en voorbereiden van uw perfecte functie.

Recent afgestudeerde bestemmingen omvatten:

  • Marlborough College
  • Decaan Sluit School
  • Southampton voetbalclub
  • Rugby van Gloucester
  • St Albans School
  • Hartpury University RFC
  • Bristol City FC

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen