Keystone logo
Hellenic American College Bachelor in de muziek
Hellenic American College

Bachelor in de muziek

Athens, Griekenland

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onze Bachelor of Music-opleiding is tweeledig gericht op uitvoering - zowel in klassieke als jazzmuziek - en instructie in theorie en compositie. Als student van de opleiding Bachelor of Music krijg je een uitgebreide opleiding om het prestatieniveau te bereiken dat van professionele musici wordt verwacht. Het strategische partnerschap van de Hellenic American University met het Philippos Nakas Conservatory geeft je de mogelijkheid om naast je bachelordiploma in muziek een conservatoriumdiploma te behalen. En als afgestudeerde van een geaccrediteerde Amerikaanse universiteit, kun je je muziekstudie op graduate-niveau voortzetten aan een universiteit in het buitenland.

Het Bachelor of Music-programma is ontwikkeld in overeenstemming met de richtlijnen van de National Association of Schools of Music in de Verenigde Staten en heeft een uitgebalanceerde mix van professionele muziektraining en instructie in theorie en compositie. De sterke punten van het programma zijn onder meer:

  • Concentraties beschikbaar in compositie, dirigeren, zang, piano of een van de strijkers, blazers en percussie-instrumenten - in klassieke of moderne muziek.
  • Mogelijkheid om een minor te behalen op gebieden als Performance, Muziektheorie, Muziekgeschiedenis, Theater en Duurzaamheid.
  • Een zeer flexibel lesrooster, met middag-, avond- en e-learningcursussen die zijn afgestemd op de werkschema's van studenten.
  • Speciale nadruk op compositie en muziekanalyse.
  • Onderwezen door een faculteit van vooraanstaande musici met internationale carrières.
  • Kleine klassen en toegewijde mentoren van de faculteit zorgen ervoor dat u individuele aandacht krijgt voor uw behoeften en de mogelijkheden om uw specifieke talenten en sterke punten te ontwikkelen, ongeacht uw concentratie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen