Keystone logo
Heriot-Watt University Dubai BSc (Hons) in computerwetenschappen (kunstmatige intelligentie)
Heriot-Watt University Dubai

BSc (Hons) in computerwetenschappen (kunstmatige intelligentie)

Academic City, Verenigde Arabische Emiraten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 65.100 / per year *

Op de campus

* AED 63000 per jaar. Alle collegegeld inclusief btw.

Invoering

Overzicht

Onze vierjarige BSc Computer Science Honours-graad met een specialisme in kunstmatige intelligentie is erop gericht studenten informatica de nieuwste technieken in kunstmatige intelligentie te bieden. We willen mensen niet alleen leren hoe ze geavanceerde tools en technieken kunnen inzetten, maar ook hoe ze de volgende generatie softwaretools kunnen bouwen die anderen zullen gebruiken. Dit programma beoogt een goed geïntegreerd evenwicht te bieden tussen theoretische onderbouwing en praktische ervaring, sterk geïnformeerd door de onderzoeksexpertise van onze academische medewerkers.

Cursusinhoud

Jaar 1

Je behandelt softwareontwikkeling, een inleiding tot computersystemen, webdesign en databases. Bovendien leert u hoe u apps voor mobiele apparaten kunt maken.

Jaar 2

Je gaat verder met datastructuren en algoritmen, Interaction Design, kijkend naar verschillende programmeertalen, databases, webprogrammering, discrete wiskunde en softwareontwerp. Bovendien leert u hoe u hardware-apparaten zoals een frambozen-pi programmeert met behulp van assemblage.

Jaar 3

Je bestudeert onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, datacommunicatie, netwerken, besturingssystemen en meer formele aspecten van computergebruik. Je zult ook een groepsproject ondernemen dat het hele studiejaar omvat.

Jaar 4

Je bestudeert geavanceerde onderwerpen zoals datamining, machinaal leren, intelligente robots en biologisch geïnspireerde berekening. Daarnaast zul je ook een groot individueel project ondernemen in kunstmatige intelligentie.

Meer diepgaande informatie over de inhoud van de hierboven genoemde cursussen, hoe deze worden beoordeeld en de leerresultaten kunnen worden geraadpleegd via de gedetailleerde cursusgids.

Carrière

De markt voor afgestudeerden met vaardigheden op het gebied van kunstmatige intelligentie moet groeien met de toenemende vraag van bedrijven, organisaties in de publieke sector en onderzoeksinstellingen naar werknemers met vaardigheden in specialistische gebieden met duidelijke toepassingen in de industrie - inclusief datamining, machine learning en patroonherkenning.

We verwachten dat afgestudeerden van dit BSc-programma banen krijgen bij softwarehuizen, IT-bedrijven, onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen van bedrijven, financiële dienstverleners, defensiecontractanten of IT-afdelingen van de overheid en als onderzoekers of onderzoekstudenten binnen universiteiten.

Dubai diversifieert weg van een olie-economie naar de opkomende kenniseconomie, en een BSc in Computer Science (kunstmatige intelligentie) is precies het soort gespecialiseerde IT-onderwijsvoorziening waar stadsplanners van Dubai naar op zoek zijn om de volgende generatie kenniswerkers hier te bieden.

Engelse taalvereisten

Waar Engels niet het medium van instructie op de middelbare school was, moeten aanvragers een Engelse taalvaardigheid aantonen die gelijkwaardig is aan IELTS 6.0 Academic (zonder element lager dan 5,5).

Deadline voor aanmelding

Onze Dubai Campus heeft het hele jaar door een toelatingsprocedure: zodra een intake is gesloten, beginnen we met het accepteren van aanvragen voor de volgende. Het is ook mogelijk om uw startdatum tot een jaar uit te stellen.

De meeste studenten passen 6-10 maanden voorafgaand aan hun gekozen intake toe. We kunnen aanvragen tot 3 weken voor het begin van elke intake accepteren, maar je moet er rekening mee houden dat een late aanvraag vrijwel zeker een vertraging betekent in het aanbieden van essentiële administratieve diensten, zoals je studentenmatriculatiekaart (zonder welke je niet toegang tot de bibliotheek of online services).

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen