Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Hinds Community College

Hinds Community College

Hinds Community College

Invoering

De missie van Hinds Community College , een openbare uitgebreide gemeenschapscollege, is het aanbieden van onderwijs van hoge kwaliteit door middel van relevante en diverse programma's en bronnen voor personen met verschillende interesses en capaciteiten door:

Het aanbieden van overdrachtsprogramma's voor academische hogescholen die leiden tot een associate's degree en de eerste twee jaar van een bachelordiploma vervullen.

Het bieden van loopbaan- / technische programma's die beantwoorden aan de behoeften van de industrie en de gemeenschap en die leiden tot professionele referenties, een certificaat en / of een Associate in Applied Science-graden.

Het aanbieden van permanente educatieprogramma's voor volwassenen in de gemeenschap die culturele verrijking versterken en levenslang leren bevorderen.

Op maat gemaakte trainingen of korte cursussen, seminars en workshops aanbieden voor het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke organisaties en maatschappelijke entiteiten die leiden tot organisatorische verbetering, economische groei bevorderen en voldoen aan onderwijs- en servicebehoeften.

Het verstrekken van dubbele studiepunten, dubbele inschrijving en basisonderwijscursussen en -programma's die academisch succes cultiveren die leidt tot gelijkwaardigheid op de middelbare school of toegang tot cursussen op universitair niveau.

Hinds Community College zal de voorkeur hebben voor kwaliteitsonderwijs en -opleiding in de gemeenschappen die we bedienen. We zullen kwaliteitsvol, toegankelijk en betaalbaar onderwijs bieden aan alle studenten in onze wijk en een vooraanstaande onderwijspartner zijn voor het bedrijfsleven en de industrie. We zullen onze gemeenschap ondersteunen door middel van een verscheidenheid aan openbare dienstverlening, culturele evenementen en recreatiemogelijkheden.

Locaties

  • Raymond

    Hinds Boulevard,608, 39154, Raymond

    Opleidingen

    Vragen