Keystone logo
Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Hunan University of Science and Technology

Invoering

Hunan University of Science & Technology (HNUST), gecombineerd door de State Administration of Science, Technology and Industry voor National Defense and People's Government of Hunan Province, is een uitgebreide en belangrijke provinciale universiteit met multidisciplines en onderscheidende kenmerken. Het is vereerd als een "Uitstekend College" van de onderwijsvaluatie door het Ministerie van Onderwijs; Een college onder het 'Excellent Engineer Training Programme' van het Ministerie van Onderwijs. Bovendien behoort het tot de eerste 'Top 50 Universities for Innovation and Entrepreneurship' en een van de 'Top 50 Universities for Graduates Employment'.

HNUST, die evolueert van het Bouwkundig Noord-Hunan College opgericht in 1949, is opgericht in november 2003 door twee aparte universiteiten: Xiangtan Polytechnic University en Xiangtan Normal University te fuseren. Het is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Volksregering van de provincie Hunan. Gelegen in Xiangtan, heeft HNUST een oppervlakte van 3,107 mu (207,2 ha) met een vloeroppervlakte van 974,300 m². Als complex van 19 scholen, een afgestudeerde school, een onafhankelijke universiteit, een college voor volwasseneneducatie en een internationaal onderwijs college biedt HNUST 90 bacheloropleidingen in elf genres van disciplines -filosofie, economie, wet, onderwijs, geschiedenis, wetenschap, techniek , Landbouw, management, literatuur en kunst, 188 afgestudeerde programma's en 24 doctorale programma's. HNUST heeft een onderwijs faculteit van ongeveer 1.700 van de 3.500 medewerkers, waarvan 355 full professors en 800 zijn doktorschappen. Vanaf nu geniet HNUST een landelijke inschrijving van meer dan 35.000 full-time studenten, samen met een groeiende gemeenschap van internationale studenten.

Campus leven

HNUST hecht belang aan internationale academische uitwisseling en samenwerking. Tot nu toe heeft de universiteit samengewerkt met meer dan 40 universiteiten, waaronder de VS, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Japan en meer dan 10 universiteiten in Taiwan. Internationale studenten ingeschreven zijn uit 16 verschillende landen. In de afgelopen drie jaar heeft HNUST de high-end buitenlandse experts gewerkt voor 6 patches en constant onder 10 buitenlandse leraren gehandhaafd

Locaties

  • Changsha

    Taoyuan Road, Xiangtan, Hunan Province, , Changsha

    Vragen