We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Ho Chi Minh City Open University

Ho Chi Minh City Open University

Ho Chi Minh City Open University

Invoering

Ho Chi Minh City Open University is een instelling voor hoger onderwijs die verschillende programma's aanbiedt, variërend van on-site tot afstandsonderwijs en leren in academische satellietcentra; het heeft tot doel tegemoet te komen aan verschillende leerbehoeften van de samenleving en bij te dragen aan de verrijking van de menselijke hulpbronnen van het land.

Ho Chi Minh City Open University werd opgericht op 26 juli 1993, volgens het besluit 389 / Ttg ondertekend door de premier inzake de oprichting van het Ho Chi Minh City Institute of Open Education, opgericht op 15 juni 1990 volgens het besluit 451 / Ttg ondertekend door de minister van Onderwijs en Vorming. Ho Chi Minh City Open University is de eerste instelling die open training aanbiedt om de richtlijnen van de Communistische Partij en de regering in het socialiseren van onderwijs en het vermenigvuldigen van trainingstypen te implementeren.

Er zijn momenteel meer dan 32.000 studenten die zich inschrijven voor cursussen overdag, 's nachts en op afstand aan de Ho Chi Minh City Open University . Tot dusverre heeft de universiteit ongeveer 31.000 bachelors en meer dan 1.000 masterdiploma's verleend.

Locaties

  • Ho Chi Minh City

    35-37 Ho Hao Hon Street, District 1, , Ho Chi Minh City

    Vragen