Keystone logo
Holy Cross College

Holy Cross College

Holy Cross College

Invoering

Het College van het Heilige Kruis werd in 1843 opgericht door de Sociëteit van Jezus (jezuïeten) in Worcester, Massachusetts. Holy Cross is een zeer selectieve, vierjarige, niet-gegradueerde, liberale kunstinstelling en behoort tot de toonaangevende vierjarige hogescholen voor vrije kunsten van het land.

Als vrije kunstenacademie streeft Holy Cross uitmuntendheid na in lesgeven, leren en onderzoek. Iedereen die zijn leven deelt, wordt uitgedaagd om open te staan voor nieuwe ideeën, geduldig te zijn met ambiguïteit en onzekerheid, om een passie voor waarheid te combineren met respect voor de mening van anderen. Geïnformeerd door de aanwezigheid van verschillende interpretaties van de menselijke ervaring, probeert Holy Cross een gemeenschap op te bouwen die wordt gekenmerkt door vrijheid, wederzijds respect en beleefdheid. Omdat het zoeken naar betekenis en waarde de kern vormt van het intellectuele leven, is kritisch onderzoek van fundamentele religieuze en filosofische vragen een integraal onderdeel van het vrije kunstenonderwijs. De dialoog over deze vragen tussen mensen uit diverse academische disciplines en religieuze tradities vereist dat iedereen verschillen erkent en respecteert. Dialoog vereist ook dat we open blijven staan voor dat gevoel van het geheel dat ons oproept om boven onszelf uit te stijgen en ons uitdaagt om te zoeken naar wat onze gemeenschappelijke menselijkheid zou kunnen vormen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Notre Dame

    Indiana 933,54515, 46556, Notre Dame

    Vragen